neděle 5. března 2023

Ana Huang: Twisted Games (9/2023)

 Pěkné odpoledne, knihomolové,

začetla jsem se do série od Any Huang s názvem Twisted a tentokrát mám pro vás malé zhodnocení druhého dílu...

Ve Twisted se seznamujete s osudy čtyř kamarádek, které se potkaly na vysoké škole v USA - první byla Ava a nyní se více dozvíme o Bridget. Princezna z malé evropské země, která se po abdikaci svého bratra stane první v řadě v nároku na trůn. Samozřejmě se dostáváme do královsky "lehce smyšleného a zjednodušeného světa", ale i tak je tento příběh velice čtivý, protože, jak už je asi jasné, nebude to jen o Bridget, ale také o chlapovi, kterého nejprve nesnáší a poté.... no to si domyslíme :-) . Tímto není nikdo jiný, než její bodyguard. 


Twisted Games je milá romantika na víkend, která má rychlý spád a zajímavé zápletky. Podobně jako v prvním díle, je i zde pár okamžiků lehce přitažených za vlasy, které nakonec ve své podstatě nejsou rušivým elementem. Řekla bych, že inspirace Osobním strážcem a Deníkem princezny je dost značná, ale i přes to myslím, že je to příjemná odpočinková záležitost. 

Mám anglickou elektronickou verzi těchto knížek a u každé na konci čeká "překvapení" v podobě "bonusových scén". Je to fajn rozšíření... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig