sobota 25. března 2023

Ana Huang: Twisted Lies (11/2023)

 Hezký večer, knihomolové,

poslední  - čtvrtý - díl série Twisted od Any Huang jsem si nemohla nechat ujít, a tak vím mohu k tomuto příběhu s dodatek "Lies" říci i něco více...

Tentokrát je se svým příběhem na řadě poslední z kamarádek - Stella. Děj je již o pár let posunutý, oproti předchozím a dozvídáme se více už ne o dívce, ale téměř třicetileté ženě, která buduje svou vcelku úspěšnou kariéru jako influencer, kterou ale její rodina ne až tolik schvaluje.Nicméně ona stále doufá, že ji jednou pochopí. Navíc, pokud se jí podaří navázat exkluzivní spolupráci, co má na dosah, tak vydělá dostatek peněz nejenom na živobytí, ale také bude moci i nadále podporovat svoji starou chůvu, které platí pečovatelskou službu v alzheimer centru.  
Jak všichni v dnešní době víme, tak spolupráce se dostávají zejména dle počtu sledujících. A v tom ona musí přistoupit k malé lži. Pokud by totiž měla přítele, tak to začne určitě lidi zajímat a přitáhne to sledující. Zejména když se bude jednat o bohatého CEO security společnosti. A ten kupodivu není proti... jak jinak, když je do ní už dlouho zamilovaný... 


Opět se můžete připravit na romantiku s lehkými erotickými částmi. Těch se autorka rozhodně nebojí, ale popisuje je s přirozenou lehkostí a bez vulgárnosti. I zde bude lehce klasická zápletka "nesnášíme se, až se do sebe zamilujeme" , která je doplněná zajímavým příběhem, kdy se dozvídáme o rodinách obou hlavních aktérů a opět se vracíme chvílemi k životům dvojic z předchozích knih. Vše plyne přirozeně, bez zbytečných záseků a i když jsem si u dvou tří okamžiků řekla, že to už je přitažené za vlasy, tak vlastně jako celek to nebylo na škodu. 

Knihu je možné sehnat v anglickém znění a musím říct, že i to je to, co mne na této sérii bavilo. Díky vcelku jednoduchému jazyku se člověk knihou "prokouše" během pár večerů. 

Určitě kouknu po dalších kouscích od této autorky, baví mne a dobře se mi u ní odpočívá. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig