sobota 11. března 2023

Dermacol: Infinity

 Dobré ráno,

tentokrát jsem si vzala do ruky novou Dermacol řasenku s názvem Infinity. A jak to dopadlo? 

Dermacol jako značku mám hodně ráda, ale mám pocit, že co se řasenek týče, tak je to buď "wow" a nebo "fakt ne" . A tentokrát jsem se tedy přiklonila bohužel do té druhé skupiny. Ale pěkně postupně...

Kartáček, který řasenka má, je z jedné strany "klasický" a z druhý silikonový s krátkými hroty. Tj. nejprve byste měli řasenku nanést a poté ji rozčesat.  Nebudu lhát, nedělalo se mi s ním dobře, protože do rohů oka se s ním špatně dostávalo a i krátké spodní řasy nalíčit byl docela boj.


Já preferuji výrazné řasenky, kdy ale nechci samozřejmě řasy slepené či nějak jinak "omatlané".  Tato řasenka má pěknou černou pigmentaci, ale prvě po nanesení (ať jsem zkusila tu či onu stranu řasenky) mi řasy dost slepovala - bylo jí na nich moc. Po rozčesání mi nepřišlo, že bych je měla ve finále nějak extra zhuštěné či protažené. Prostě takovéto "ano, mám je o trochu tmavší než své", ale vlastně jinak bohužel zklamání. 
S řasenkou jsem se snažila "sžít" asi dva týdny, ale bohužel.... Ke cti ji to, že po nalíčení má ale skvělou výdrž, nedrolí se a nobtiskává. 

Za mne od Dermacolu je jasný vítěz Davilash řasenka, ke které se vracím opakovaně, ale třeba časem zase přijdou s nějakou skvělou. Tato to za me bohužel není.... :-(

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig