středa 27. dubna 2016

Gabriella Salvete: paletka očních stínů Rose

Hezkou středu, krásky,

kolikrát si říkám, že už mám paletek vcelku dost a není třeba sbírku rozšiřovat. Omyl! Asi nikdy jich nebudu mít dost :-)

Baví mne zkoušet nové věci a jsem ráda, když naleznu něco levného a zároveň kvalitního. A samozřejmě to poté musím také ukázat vám, ať si tu mini sbírku nerozšiřuji jen já....





Značku Gabriella Salvete znám už hrozně dlouho, ale přiznám se, že dříve jsem od ní kupovala zejména laky na nehty či sem tam tužku, lesk, řasenku... ale přiznám se, že stíny snad nikdy. Ani nevím zpětně proč.

Před pár dny jsem na instagramu u mého oblíbeného Ilovíka (rozumějte I love makeup, která mimochodem udělala na tuto paletku nádhernou recenzi ZDE) viděla nové paletky od GS a upřímně jsem při odpoledním nákupu prostě neodolala. V Rossmannu byla totiž v akci za 125,-  (mimochodem cenové porovnání paletek můžete najít také ZDE) Pořídila jsem si variantu Rose, ale ani Nude mne nenechává v klidu a říkám si, zda si ji ještě také nepořídím.



A jaká tedy paletka je? Jedním slovem - VÝBORNÁ.
Stíny jsou máslovitější, moc dobře se s nimi pracuje, mají úžasnou pigmentaci - není potřeba vůbec tlačit na štěteček, abyste dosáhli opravdu krásného výsledku. Navíc má super výdrž - já používám vždy pod oční bázi make-up a stíny mi vydrželi téměř beze změny až do večera (a to se líčím ráno okolo půl osmé).
Upřímně? Za takovou cenu jsou to bezkonkurenční stíny s jejichž koupí opravdu neprohloupíte.





V akci: 








Tak co na ně říkáte? Já bych uvítala další barevné varianty ;-) 
SHARE:

6 komentářů

  1. Ilovika:)) Super, ze ti paletka take pasuje! Mas pro ni idealni barvu oci.. Tak co no, alespon mas dalsi kousek navic:)) Vsak stiny vydrzi hodne dlouho, mozne tuhle dokonce spotrebujes, je takova maluskata:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však říkám, že paletek není nikdy dost :-) A to už mám vyhlédnutou skříňku, do které by se mi ta šminčátka moooc dobře ukládala :-) Přesně, s ní se tak moc hezky líčí, že se opravdu nebojím, že bych ji nevyužila :-)

      Vymazat
  2. Stíny od Gabriella Salvete jsem ještě nezkoušela, ale tato paletka je moc hezká.. Líbí se mi škála těchto krásných odstínů :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu nádherná a fakt kvalitní, takže doporučuji vyzkoušet :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Urcite vyzkousim, zatim jsem slysela jen samou chvalu ;)

    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, že ji všichni chválí. Je výborná! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig