středa 13. dubna 2016

Novinky v make-up šuplíku: Březen

Hezkou středu, krásky,

musím přiznat, že tentokrát jsem si říkala, jestli mám tento "pravidelníček" vůbec psát, protože bylo mnoho mnoho mnoho samostatných recenzí :-)

Jenže...ty výrobky jsou prostě fotogenické a mě to focení baví, a tak mi to nedalo a článeček je tu :-)



Sice to vypadá, že těch výrobků nebylo tolik, ale já si dala soukromý limit, kolik měsíčně "mohu" za kosmetiku utratit. No, nebudu vám jeho výši ani říkat, protože jsem jej stejně nedodržela (a v dubnu to nebude asi jinak), ale zase mohu mít ze sebe trochu radost, že jsem se opravdu krotila  :-) 
Inu malinký kosmetický sběratel se ve mě nezapře...


Myslím, že má náklonnost ke značce E style je dost jasně vidět :-) Až na maličkost jsem vlastně jiné výrobky nepořizovala. Mimochodem, již jste četli samostatný článek o Estyle? Že ne? Tak TADY je. 




Jsem hodně "na řasenky". Dříve jsem měla oči hodně citlivé a většina řasenek mi nevyhovovala - pořád jsem slzela a během chvíle byla bez řasenky (zato se super "linkami" ). Postupem času se to u mne hodně zlepšilo a upřímně si myslím, že za to může i to, že každou řasenku po 3-4 měsících používání vyhodím a vyměním za novou. 

Mám pocit, že s řasenkami od E style snad ani nemohu šlápnout vedle. Prozatím neexistuje žádná (z těch, které jsem odzkoušela), která mi vyloženě nevyhovuje. Z těchto dvou mi více vyhovuje Magic Curling. Řasy mám po ní opravdu krásně zvýrazněné a neslepené. S kartáčkem se mi pracuje na jedničku. U druhé, Extra Lenght, už se mi právě s  kartáčkem tak dobře nepracuje - tedy v porovnání s Magic Curling. Ale každému se samozřejmě pracuje lépe s různými typy kartáčků. Co se zvýraznění a výdrže týče, tak je tato řasenka také výborná.

O Catrice řasence jsem vám psala samostatný článek. Stále trvá mé stanovisko - není vyložené špatná, ale že bych z ní byla nadšena a plánovala pořizování stále dokola? To asi ne....


Tekuté oční linky od E style jsou.... jedním slovem LUXUSní. Krásně se s nimi líčí, mají tenoučký štěteček pro precizní "vykreslení" linek, vydrží na oku beze změny celý den. Jiné teď ani nepoužívám :-) 


U této rtěnky E style vyloženě ujíždím na barvě. I když rtěnky používám opravdu málo, tak tato se mi hrozně líbí. Navíc rty nevysušuje a má i slušnou výdrž. 


Tyto dvě paletky E style doplnily mou mini sbírku. Pořídila jsem si odstín Posh, ze které jsem více než nadšená, a Purple rain. Už jsem zde v minulosti o paletkách psala mnoho a stále dokola je musím chválit. Důvod je jednoduchý - kvalita za fajn přijatelné ceny. Na barvičky a líčení těmito paletkami se podívejte ZDE




Trochu jednotvárné, co se značek týče, co? Snad mne pro tentokrát omluvíte. Za duben to bude rozmanitější, to vám mohu slíbit již nyní ;-)

Jaké novinky se objevily ve vašich šmink taštičkách? 
SHARE:

6 komentářů

  1. Pěkné věci, ráda bych zkusila ty paletky E-style :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu jen doporučit, já mám čtyři a snažím se je poctivě střídat, ale musím říct, že nejvíce mne teď baví Posh :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Vid? :-) jsou to takové fotogenické modelky - na první pohled obyčejné balení, ale barvičky uvnitř krásné :-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. E-style kosmetiku musím vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, jejich výrobky jsou výborné :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig