neděle 17. dubna 2016

Tvořivý týden #16

Hezkou neděli, tvořivci,

tento týden pro vás mnoho novinek nemám - ne proto,že bych snad zahájila odpočinkové období, ale protože teď spolupracuji na jednom (alespoň pro mne) velikém tvořivém "projektu", o kterém vám určitě časem napíši více ;-)





No a protože u mne teď stroj jel opravdu každý den, tak alespoň malinká ochutnávka ;-)



A teď k tomu, co vám ukázat v tuto chvíli mohu ;-)

V pátek jsem se rozhodla, že si ještě trochu doplním svou nákupku o dvě "extra" kapsy. Původně jsem tedy plánovala jen jednu, a to pouzdro na pracovní notebook, abych jej moc nepoškrábala při přenášení (a taška, kterou k němu mám, je opravdu hrozně těžká). Ale už při stříhání látky - jen tedy motiv srdíček jsem již neměla, a tak jsem jej nahradila nádhernou růžově květovanou - jsem si řekla, že si udělám ještě jednu navíc, do které mohu ukládat drobnosti - propisky, lesk na rty, apod., které nechci "lovit" ve velké nákupce. Navíc ji mohu nosit i samostatně jako netradiční psaníčko :-)


Podobné a zároveň každá jiná. Je to jen o detailech... :-) 



Pouzdro na notebook má klasický tvar, ale u druhé kapsy jsem ty spodní rohy již trochu "ztupila". Ne že by to bylo nutné, ale moc se mi to líbí. 


Kytička a knoflík... mne ta kombinace snad nikdy neomrzí :-)


Sedí mu dobře, co říkáte? :-) 



Pařížská podšívka - kdo tvrdí, že by vše muselo být 100% sladěné či jednobarevné? Právě ty odlišnosti a kontrasty jsou pro můj AE style tím podstatným znakem.




Užijte si zbytek neděle a těšte se na nadcházející týden. Mám nachystaných mnoho článků, tipů a nějaké to tvoření ;-) 

SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig