úterý 5. dubna 2016

Ze dna koše #2

Hezké úterní dopoledne,

kolikrát se sama sobě divím, že mám už cca rok výdrž schovávat prázdné obaly od spotřebovaných výrobků.
Vím, že je těchto článků spousta i na ostatních blozích, ale musím říct, že mne to baví nejen číst, ale také psát. Nejen jako recenze, ale i jako takové malé ohlédnutí za daným výrobkem a ujasnění si, zda se můj názor na něj i s menším časovým odstupem nezměnil.

No a také trochu doufám, že tyto články baví i vás ;-)

Takže jdeme na to...



Stejně jako posledně, i nyní budu používat smajlíkové hodnocení:


:-)) super výrobek
:-) dobrý výrobek
:-| střed
:-( nic moc
:-(( hrůza



Garnier antiperspiranty obecně mám hodně ráda a jsou mou stálicí už x let.. Tyto dva krásně voní a zejména ten "růžový" jsem používala s radostí právě kvůli nádherné vůni. Navíc i výdrž je velice dobrá. Za mne tedy :-))


White Tea Jasmine - pěna do koupele od Avonu je z té řady výrobků, které si ráda koupím opakovaně, protože vím, že mi jednoduše sedí. Pěna krásně pění, nemám po ní vysušenou kůži a ve vaně vydrží docela dlouho. Vůně tedy u tohoto výrobku není nějak moc intenzivní, takže příště asi sáhnu po nějaké více "voňavé". Hodnocení :-)

Stejně jako u pěny, tak i u Avon sprchového gelu, jsem "šla na jistotu". Toto mýdlo ze zimní limitované edice mělo nádhernou vůni a dost mne mrzelo, že jsem si neobjednala více balení. Inu, stane se.... Mýdlo vůbec nevysušovalo, dobře pěnilo a skvěle milo, takže mohu jen a jen doporučit :-))

Na sprchových gelech od Fa (a stejně tak na jejich ostatních výrobcích) jsem "ujížděla" jednu dobu hodně dlouho. Tento jsem zakoupila náhodou u pokladny v DM a vůbec nelituji. Má mít v sobě olej, což tolik znatelné nebylo (určitě jsem nebyla po umytí "promaštěná"), ale je pravda, že pokožka po něm byla krásně jemná, hydratovaná a vláčná. Hodnocení :-)

Sprchové gely od Yves Rocher zde vídáte vcelku často, protože pro ně mám prostě slabost a myslím, že jejich úžasnost (tedy alespoň podle mě) nemusím nějak více vyzdvihovat :-))


Barva na vlasy od Schwarzkopf byla taková rychlá koupě na základě jednoho videa od PLH. Péťa si pořídila fialovou variantu a mne se moc líbilo, jaký nádech tmavší vlasy získaly. No ale to bych nebyla já, abych si nekoupila růžovou, když už jsem ji viděla (mimochodem fialovou jsem si pořídila také a zrovna včera ji dala na vlasy)... :-) Určitě u tmavovlásek není výsledek takový jako na krabičce - což je zde tedy také uvedeno, že je to pro světlé vlasy. Ale ten růžový nádech byl opravdu moc hezký a zajímavý - žádná divočina, a vydržel cca 2 týdny (postupně se vymýval). Jen tedy první dvě mytí jsem měla stále vidět neonovou pěšinku - na kůži mi ta barva chytla opravdu ukázkově. Hodnocení :-) 

Aussie šampony zde chválím snad pokaždé a stále jsem na ně nezměnila názor. Jsou výborné :-))

Šampon od Yves Rocher nebyl  špatný,ale že by mne nějak vyloženě uchvátil a vlasy po něm byly TOP, to bohužel ne. Takže :-| 

Naopak velice mne překvapil šampon za asi 35,- od Rossmann značky Isana. Nesedí mi sice tolik jako Aussie, tak po něm byly vlasy krásně umyté, jemné a nadýchané (měly vcelku objem). :-)



Micelární vodu Garnier jsem zde už také ukazovala, alespoň myslím. Je opravdu výborná a na odlíčení teď (tedy poslední měsíce) vlastně nepoužívám nic jiného :-))

Pěna na obličej od Baley byla víceméně náhodná koupě, která mne ale hodně mile překvapila. Perfektně pleť umyla, nevysušila ji a navíc krásně voní. Určitě se k ní zase časem vrátím :-))

Výrobek od Yves Rocher je mou stálicí už několik let - neříkám, že jej používám denně, ale když mám možnost, pořídím si jej a používám ho několikrát týdně. Obsahuje jemná zrníčka, takže nahradí i peeling a zároveň funguje i jako "klasické" mýdlo na obličej. Nevysušuje a nedráždí pleť. Za mne :-))

Krém na oční okolí od značky Ziaja byl také mou jedničkou. Nyní používám další dva druhy od této značky a musím říct, že super. Jsou lehké, jemné a dobře hydratují. :-))


EOS balzám a Oriflame kelíme - dva produkty, které na rty používám snad denně a na které nedám dopustit :-))

Voděodolná řasenka Essence je taktéž mou stálicí. Nejen vzhledem k ceně, ale zejména tím, že je opravdu voděodolná, je to opravdu TOP TOP TOP výrobek :-))

Řasenka od Oriflame mne hodně potěšila a překvapila. Řasy jsem měla krásně zahuštěné a prodloužené. Bez drolení či mazání vydržela celý den.

Elf výrobky mne obecně mile překvapily, ale ne už tak jejich řasenka. Ta mi opravdu příliš dobrá nepříjde - řasy moc nezvýraznila, bylo potřeba hodně vrstev a to už zase slepovala. Navíc docela rychle vyschla. :-((

S linkami ve fixu od Elfu už se mi už ale líčilo o hodně lépe. Linka šla udělat hladce a vcelku bez problémů (i když ano, trochu jsem cvičit musela ;-) ) Jen tedy mínus je, že hrozně rychle vyschly - asi za 2 měsíce. Takže hodnocení :-)



Mám hodně problém se suchou kůží na rukou i nohou, a tak mažu a mažu co to jde, ale samozřejmě to někdy lehce vynechávám. 

Na nohy se mi osvědčila pemza z Rossmannu od Fuss Wohl v kombinaci s krémem od Schollu. To je opravdu ta nejlepší "záchrana" ve chvíli, kdy se o nohy nestarám pravidelně. Takže pro oba :-)) 

Na takovou tu denní péči o nohy jsem pak měla krém od Avonu. Ten není špatný, ale se Schollem se opravdu rovnat nemůže. Takže :-| 

Krémy na ruce pak hodně střídám a vždy jich mám několik otevřených najednou. Ten od Yves Rocher byl výborný. Sice má specifickou vůni a ne každému se může líbit, ale jinak krásně hydratuje, rychle se vstřebává a dlouho na rukou vydrží. :-))

Opravdu výborný byl také krém na ruce od Oriflame ze zimní limitky. Krásně hydratoval, rychle se vstřebával a naprosto nádherně voněl. Docela lituji, že už další nemám. :-))



Tak to je asi tak vše :-) 
Znáte některé tyto produkty, používáte? 





SHARE:

4 komentáře

  1. Já mám od Aussie nejradši ty masky :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem ještě neměla, ale lak na vlasy je také super :-) Moc děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Také nedám na EOS a zázračný kelímek dopustit :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou takové ty must have výrobky v mé výbavě :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig