neděle 23. dubna 2017

Make - up koutek od Favi.cz

Hezké nedělní odpoledne,

Když mne před pár dny oslovili z Favi.cz, zda bych neměla zájem o spolupráci, byla jsem samozřejmě hodně potěšená a překvapená zároveň. E-shop je to pro mne relativně nový (i když ne úplně neznámý) a nabízí mnoho doplňků do domácnosti, což mne baví.

A tak jsem bez většího rozmýšlení ráda kývla.







Poslední dobou upřednostnnuji nákupy přes internet, jednak mne to baví- to asi není překvapení, a zároveň šetří čas. Navíc se mi líbí, pokud si e-shop svůj web "vymazlí", tedy je vidět, že se nejednájen o nabídku jednotlivých kousků, ale můžete se i trochu inspirovat.

Favi je ten druh webu, který nabízí výrobky z několika různých e-shopů, a tak je ten výběr vlastně o to větší.

No a dneska bychom se, co se inspirace týče, koukli na to, kam ukládat vaše kosmetická štěstíčka. Ono každému se líbí něco jiného, má jiný vkus a různorodě zařízenou domácnost... Podle toho jsem i vybírala a samozřejmě jsem se řídila také tím, jak moc praktické by to či ono řešení bylo.

Račte tedy na malou prohlídku....


Vždy když někde vidím nábytek, který jakoby si lidé vypůjčili z dob minulých, tak mé srdce zaplesá. Pokud se to k Vašemu stylu bydlení hodí, tak směle do toho. Mít třeba v takovémto stylu zařízenou pracovnu se "šmink" koutkem, to by byla nádhera. Na druhou stranu záleží, jak moc velké úložné prostory potřebujete, protože v podobných stolcích toho příliš neuskladníte. 


Myslím, že k toaletce automaticky patří i zrcadlo - přecijen na své líčení potřebujete dobře vidět. Přesto mne tento kousek zaujal. Líbil by se mi ale ne vyloženě jako toaletka, ale jako např. psací stolek či stolek odkládací. 


Jsem vcelku praktik - se dvěmi malým dětmi to jinak ani nejde, a i když jsou předchozí stolky nádherné a dokázala bych si je představit jako součást svého domova, tak v reálu bych sáhla (a vlastně i podobné doma již mám)  po něčem s rovnými tvary, mnoha šuplíky a velkým zrcadlem.

Miluji lesklé bílé povrchy - ne všichni budou souhlasit, ale i na úklid mi přijdou vcelku praktické a jednoduché. Stačí navlhčený hadřík a je to... 

Ten je, co? Přeně jak pro mne vymyšlený :-) 

A protože to není jen o toaletce samotné, ale také o doplňcích, tak jsem koukla i na ně...

Miluji košíčky různých druhů a barev. Mám je všude po bytě. Mám i například jeden košíček, kam si dávám novou kosmetiku ještě před tím, než ji vyžkouším. Krásná ozdoba, která se co chvíli mění :-) 

Vím, že hodně populární jsou poslední dobou Ikea plechové květináčky, které se používají na uskladnění štětců. Také jich pár vlastním, ale štětce jako takové mám ve finále roztříděné ve skleněných kelímcích. Hodně se mi však líbí i tyto porcelánové a shodou okolností je i doma již nějakou dobu mám přímo z Tchiba. Jen je používám na kartáčky a pastu. Ale tedy štětce si v nich také umím představit.



A růžová tečka na závěr. Růžovou barvu mám hodně ráda obecně (a myslím, že se stářím ta láska ještě narůstá) a když jsem viděla tuto toaletku, hned jsem si řekla, že ta by byla časem něco pro holky do pokojíčku. Tak jednou uvidíme ... :-) 

Jaká je vaše vysněná toaletka či šmink koutek? 
SHARE:

3 komentáře

  1. Jako ten velkej s těma šuplíkama je opravdu naprostý ideál, tolik šuplíků, to je super.. Já mám po každé straně čtyři a už je mám plné no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já toho tedy nemám zdaleka tolik, ale jsem krapet blázen do praktických úložných prostorů a tohle je ideál :-)

      Vymazat
  2. Tak když třeba člověk žije v nějaké takové
    garsonce, jako vidím dnes na internetu často, tak by asi jednoznačné zvolil ten koutek menší. Určitě je ale také dobré si vůbec rozmyslet, zda je tento kousek nábytku do malého prostoru nutný, aby poté nechybělo místo na něco důležitějšího. Já osobně bych totiž raději oželela makeup koutek, než pak byla třeba bez pračky a prát jezdila nejspíš k mamince :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig