neděle 9. dubna 2017

Novinky v make-up šuplíku: Březen

Hezký večer dámy,

já mám poslední dobou trochu pocit, že tu kosmetiku nějak opomínám. Ne že by to byl záměr, ale měla jsem trochu "akčnější" dny, a tak jsem se pořádně nikam na nákupy nedostala. No, však ono se zase rozjedu a ten březen také nebyl úplně marný... :-)


Já jsem tedy pořídila více kousků, ale ne vše jsem stihla pořádně vyzkoušet - a jeden make-up mám až na léto (nějak jsem při objednávce neodhadla odstín), tak to vám ukáži později....


Tento konopný balzám od Delibutus mne hodně baví. Rty krásně zjemní, pokud je máte popraskané, tak během pár dní i vyhojí. Nemá vlastně žádnou idetifikovatelnou vůni, takže pokud je váš nos vybíravý, tak se nemusíte bát.
Co mi ale vadí, je to, že se do něj musí sahat prsty, takže jej používám pouze doma.


Rtěnka a linky v jednom od Essence je velice zajímavý výrobek, nicméně postupně tu hranu linky trochu obrušuji, takže je to spíše rtěnka. Rty jsou po této rtěnce hezky jemné, nevysušuje je. Vydrží i vcelku bez větší úhony přes první jídlo.



Tento lak jsem dostala jako dárek. Je to nádherná jarní barvička. Jen  já mám již delší dobu nehty umělé, a tak jej využiji zejména v létě, až budu nosit sandálky a žabky :-)


Peeling v tyčince na rty od Essence jsem si pořídila v době, kdy jsem měla hodně popraskané rty a  všechny balzámy, gely, vazelína či kelímek od Oriflame pomáhaly jen na chvilku. Je to hodně zajímavý výrobek. Tyčinka je tedy docela tuhá, takže je nanášení trochu výzva, ale poté rty opravdu pěkně "opucuje"a připraví na nanesení něčeho vyživujícího. Nedráždí a jemně voní. Za mne fajn překvapení měsíce. 



O této Avon řasence jsem vám psala samostatný článek ZDE.


Řasenka od Loreal byl trochu přešlap. Tedy ona je popravdě výborná. Krásně protáhne a zahustí řasy, nedrolí se ani neobtiskává, opravdu super. Jen jsem si namísto klasické černé vzala omylem indigo modrou - holt jsem sáhla do boxíku s řasenkami a nepřekontrolovala si, že by odstíny mohly být promíchané :-)
No ale černou bych si chtěla také pořídit... :-)


S kartáčkem, který je tak akorát veliký, se mi moc dobře pracuje. Je do větší špičky, a tak se s ním dostanete i do koutku oka k těm nejkratším řasám.


Linky od Essence mají super pigmentaci a výbornou výdrž - opravdu bez rozmazání celý den. To chválím. Ale....


Tím "ale" je štěteček. S tím se mi prostě nedaří udělat správně "zvednutou" linku. Je moc dlouhý a měkký, takže ta potřebná špička mi šla vykreslit horko těžko. Používám je tak, že vlastně jen protáhnu horní víčko do ztracena.


Posledním březnovým přírůstkem je rozjasňovač od Essence. Přiznám se,že jeho koupě byla hodně náhodná a hlavně kvůli vzhledu. Moc se mi líbilo to srdíčkové lisování.
Pokud na něj ale někde narazíte, tak jej mohu určitě doporučit. Má příjemné zbarvení, dobrou výdrž a střední pigmentaci. Já jej koupila ve slevovém košíčku asi za 45,-, takže za tu cenu je to opravdu moc fajn  a pro světlejší pleť ideální, pokud chcete přirozený lesk.



Březnové výrobky v akci:


Rozjasňovač Essence 
Rtěnka / linky Essence
Řasenka Avon


Linky Essence
Řasenka Loreal



Jakými kousky jste v březnu rozšířili vy svoji make-up sbírku? :-)
SHARE:

6 komentářů

  1. Zaujala mě ta řasenka, no a na léto ta modrá nemusí být špatná :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ohledně řasenek "konzerva" - prostě jen a jen černé :-) ale však já tu modrou také využiji :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig