úterý 11. dubna 2017

Tvořivý týden #14

Pěkný večer tvořivci,

ještě před týdnem jsem nevěděla, co přesně budu tvořit. Neměla jsem žádný plán. I když vlastntě jsem čekala, že mi dorazí špagáty na pufííík....


... a ty opravdu přišly, a tak jsem tedy pufíííkovala :-)


Stihla jsem tedy jen jeden pro kamarádku, ale už mám rozháčkovaný další. No pořád mě ty pufíííky hodně baví a už uvažuji o dalších barvách :-)


Úkol zněl jasně: "Mami, chceme sukýnky." Přiznám se, že jen co jsem došila tyto z dvojitého úpletu, kdy velkou výhodou je možné oboustranné použití v případě nutnosti, tak se mi v hlavě začal rodit "střih" na další verzi. Jakmile bude chvilka času (snad přes Velikonoce), tak sednu ke stroji...



Tato ptáčková látka je krásná - nejenom vzhledově, ale ten materiál je hezky jemný, příjemný na dotek, nemačkavý... no vychvaluji kudy chodím... :-)


Říkám a říkat to budu neustále - byť mám obchůdek na Fleru, tak mé tvoření je hlavně mým relaxem, ne hlavním výdělkem. A v posledních měsících tvořím až na pár výjimek hlavně pro holky, sebe či své blízké na přání. 
Jsem zároveň človek, který pokud má možnost alespoň maličko pomoci, tak pomůže, protože i malá gesta pomocí jsou. A tak když jsem se dozvěděla od kamarádky o holčičkách - dvojčátcích, které svůj start do života měly a stále mají velice těžký, řekla jsem si, že alespoň trochu přiložím ruku k dílu. O Rozárce a Karolínce se nejvíce dozvíte na jejich FB stránce ZDE.  Zároveň se zde dozvíte také o tom, jak můžete třeba i vy pomoci, pokud byste chtěli, a jak se můžete zapojit do aukce, jejíž celý výtěžek poputuje holčičkám na rehabilitace.  
A tušíte správně - já se zapojila právě do aukce. Přímo pro tento účel jsem vyrobila bulánka, kterého si budete moci v nejbližších dnech na facebooku aukce vydražit. 


Bulánci mají rozveselovat a chránit před strašidélky či bubáky. Já doufám, že tento bulánek rozveselí nejenom nového majitele, ale přispěje také trošičku tomu, že i Karolínka s Rozárkou se budou moci šťastně usmívat. 


A kdo mě zná, tak ví, že jednoduše nejsem troškař. Šicí stroj tedy jel o víkendu na plné obrátky a do aukce poputuje i toto oboustranné Mimi hnízdečko. 


Snahou bylo to, aby se v hnízdečku líbilo jak chlapečkům, tak holčičkám a aby zároveň bylo lehce v jarních barvách. Myslím, a skromnost stranou, že se to podařilo :-) 


Opět, pokud se vám líbí, vyhlížejte v aukcích, kdy bude k mání...



Říkám si, že bychom s holkami měly i trochu velikonočně tvořit, však už se to blíží. No, však my něco vymyslíme :-)

A co tvořivého chystáte na tento týden vy?
SHARE:

2 komentáře

  1. Jsi opravdu velká šikula a strašně moc pilná a srdíčko máš na svém místě... Pěkné jarní dny. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásnou pochvalu! Krásné Velikonoce! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig