pondělí 24. dubna 2017

Tvořivý týden #16

Pěkné tvořivé pondělí,

jelikož jsem byla minulý týden dost doma, tak jsem měla šanci více tvořit. Hodně toho tedy využily holky, které si diktovaly, co a pro koho mám vyrobit :-)


Začínáme se dostávat do fáze, kdy mi říkají "maminko, panenka potřebuje novou teplákovku..." a maminka, aby nezkazila radost, zasedne ke stroji a jede :-)

A tak se nám doma objevila úpletová mikinka a baggy kalhoty právě pro panenku. No nevěřím, že bych tím holky uspokojila a je mi jasné, že brzy budu šít něco podobného jen v jiných barvách. 






A ono se nešilo jen na panenku, ale také na milovanou plyšovou ovečku. Tam už byl úkol složitější - kalhoty sice šly, ale mikinka musela být (dle zadavatelky :-) ) rozepínací. 
Já opravdu obdivuji ty, kteří šijí třeba na barbíny. Jak jsou ty věci "pidi", tak jsem měla špendliky najen na látce, ale také v prstech. Výsledek tedy není nějak převratný, ale té radosti, to jste neviděli. A proto mě to baví!




Na služební cestu jsem si chtěla ušít nějakou víkendovku. Nakonec jsem zvolila střih jako mají AE Smile kabelky, ale trochu delší. Mám tedy vlastně takový "pytel", do kterého se hodně vejde. Moc se mi líbí. Navíc je z kočárkoviny, a tak je možné jej lehce omýt, když by bylo třeba. 




Ma přání vznik po dlouhé době sovičkový kapsář. Věřím, že nové majitelce udělá radost. Už k ní míří :-)


Zapínací pytlíček se v kuchyni neztratí. Tento bude na převoz ještě teplého chleba.



A konečně se také chobotničkovalo. Dvě chapadlinky už míří do Prahy k Apolináři. Chystám i samosttný článek. Chcete? :-)




A teď vy, pochlubte se tvořením :-)
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig