středa 26. dubna 2017

Ze dna koše #1

Pěkný večer,

již téměř měsíc mám nafocené spotřebované výrobky za předchozí tři měsíce a ne se k tomu sepsání nějak dostat. No už bych to měla napravit :-)

Hodně jsem tentokrát "dojížděla" makeu-py a pleťovou kosmetiku obecně, takže je těch výrobků o to více. Však uvidíte... :-) 



Sprchové gely mám ráda neobvykle voňavé, jemné, pěnivé a nedráždivé. Mám své oblíbence, ke kterým se ráda vracím, ale samozřejmě i různě zkouším, na co nového narazím. Mezi stálice patří Yves Rocher a Dermacol. Pro ty, co mne sledujete, určitě žádné překvapení :-) 


Pokud máte rádi "šumivky" do vany, tak tyto od Yves Rocher by vám neměli chybět. U nás doma jsou opravdu hodně oblíbené - jsou jemné, krásně lehce pěnivé, provoní celou lázeň a nedráždí.


Tento sprchový gel, který jsem nějak okolo Vánoc pořídila v Douglasu, vám prostě musím ukázat. Předpokládám, že to byla asi jen zimní limitka (třeba ještě někde bude, já na něj už znovu nenarazila), ale ten byl! Nádherná vůně, která se v kůži držela opravdu dlouho, jemně pěnivý a po užití byla pleť hezky jemná a hydratovaná.


U vlasové péče zůstávám věrná své klasice - Aussie a TG šampony a Elnett lak na vlasy. Ty mne neomrzí a vlasy mám po nich zdravé, lesklé a nelámou se. 


Tento šampon jsem dostala jako dárek a moc mile mne překvapil - hezky voněl, jemně pěnil, vlasy po něm byly vcelku dlouho "čerstvé", jen trochu více vysušené. Ovšem společně s použitím masky či kondicioneru to nebyl problém.


Poslední měsíce (no vlastně už možná i rok) tu docházku na kosmetiku jako takovou hrozně zanedbávám - říkám to hodně často a opravdu mne to mrzí, ale o to více se snažím o pleť pečovat doma. Nebudu tvrdit, že je to tak dobře, není a jsem stále přesvědčená, že péče od kosmetičky (dobré!) by měla být samozřejmostí na měsíční bázi a nic ji zcela nenahradí. Na druhou stranu je potřeba se pleti věnovat i tak.


Všechny tyto výše vyfocené výrobky jste už na blogu viděli v samostatných článcích. Nicméně  vyzdvihnout musím zejména tři - takové mé zlaté grály:

NowAge sérum od Oriflame - už mám druhé balení a je výborné. Pleť je po něm jemná, vypnutá a neumaštěná. Naprostá bomba!

Isoliss od Uriage - stejně jako Now Age. Pleť je po něm krásně jemná, vyhlazená, hydratovaná. Brzy určitě pořídím další balení :-)

Micelární voda Garnier - tato růžová je pro mne nej. Nedráždí, dobře odlíčí a má jemnou nevtíravou vůni.


Zbylá péče se opět drží víceméně v zajetých kolejích. "Fáčka" už jsou klasika a tělový krém Atoderm od Biodermy už jen tak nic nenahradí.


Kávový peeling je něco úžasného. Vyzkoušela sem jej díky Beauty Boxu a nemohu si jej vynachválit. Pleť "obrousí", vyčistí a díky oleji i příjemně hydratuje. Navíc úžasně voní jako čerstvě umletá káva.


Náplasti proti černým tečkám od Rival de Loop jsou mé stálice, ale zkusila jsem obdobný výrobek od Essence a musím říct, že nic moc. Opravdu mne nenadchly a v porovnání s Rival de Loop jsem byla hodně zklamaná (a to mám značku Essence hodně ráda). Příště tedy již ne...


Make-up střídám docela často, vždy mám otevřených několik najednou a ráda zkouším nové a nové.  Tentokrát se to sešlo a vyřadila jsem jich více najednou.


O tomto make-upu jsem vám na blog psala před delší dobou. Hodně mi vadilo, že je hrozně tekutý. To platí dále, nicméně jsem jej používala co chvíli. Opravdu výborně mi seděl - jak odstínem tak vlastnostmi, byť krytí je spíše nízké.


Jordana make-up mi naopak začal dělat na pleti vcelku neplechu - hodně se po něm mastila, byla jakoby "zadušená" a ala maska. 


Podobně jako make-upy, tak i řasenky střídám co chvíli. Snažím se tak nejen kvůli tomu, že bych jich chtěla vyzkoušet, co nejvíce (i když... :-) ) , ale také kvůli případným neplechám v očích.


Sephora řasenka byl pro mne veliký propadák. Hodně se mi obtiskávala, až jsem vypadala jak panda (no nepřeháním). Za mne - a za tu cenu, rozhodně více ne.


Naopak tyto tři kousky jsou TOP.  Však už je znáte z recenzí na tomto blogu :-)


Podělte se se mnou o vaše kosmetické zlaté grály. Co mám vyzkoušet? :-)
SHARE:

6 komentářů

  1. Ty voho :D toho je :D u mě vede prostě ta micelární voda od Garnier je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, klobouk dolu... Takovych recenzi... Nasla jsem tady i ja par veci na ktere nedam dopustit.. At jsou to sumivky od YR a nebo uzasna micelarka.. Ted mam od astridu a musim rici, ze ta mi vyhovuje asi vic nez Nivea..

    Ale opakem jsou vune od Adidasu a FAcka.. To mi nesedi vubec. Ale jak rikam: 100 lidi, 100 chuti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :-) ono se to nastřádalo a přesně, každému ve finále může vyhovovat něco jiného :-)

      Vymazat
  3. Nalákala jsi mě na ten makeup od GS, takže ho asi vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu fajn, jen je potřeba počítat s tou velkou tekutostí. Ta mě rozčilovala no :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig