úterý 1. srpna 2017

Mary Kay: TimeWise Zpěvňující oční krém

Hezký večer, dámy,

dnes jsem si uvědomi, když jsem začala tento článek sepisovat, že poslední dobou se zaměřuji nějak více na péči než na make-up. Tedy ne, že bych se nelíčila - naopak (nebudu přeci strašit "xichtíkem" nevinné :-) ) , ale spíše teď mluvím o nákupu výrobků. Hrozně ráda se romazluji a pečuji o svou pleť různými krémy, séry, gely a já nevím vším. Tentokrát bych vám chtěla ukázat jeden krém na oční okolí.

Mary Kay výrobky mám ráda, to už víte, ale rovnou přiznávám, že až tolik jsem jich ještě nevyzkoušela, takže "odborník" na ně rozhodně nejsem. ALE snažím se vědomosti dohnat a zkoušet, zkoušet, zkoušet...


Zpevňující oční krém jsem si objednala v době, kdy jsem měla zároveň i objednaný krém od Biodermy - o něm jsem vám již psala ZDE.  Proto jsem i používání zahájila víceméně společně. Hned vám i povím proč jsem nezůstala jen u jednoho či druhého.

Bioderma krém je totiž lehoučký a naprosto ideální na den pod make-up.

Oproti tomu MK krém... inu vlastnosti si můžete přeci přečíst na oficiílních stránkách ZDE.  To by stačilo, ne? No já vím, že ne, ale tak zkouším vás... :-)


Krém je vcelku hutný a s jemnou parfemací. Opravdu velice dobře se do pleti vpracovává a (přesně jak slibuje i výrobce) výborně hydratuje. Po nanesení máte během chvilky pocit, že se pleť "napila" vody, je pružnější, vyhlazenější. Ano, i po prvním použití - samozřejmě tedy záleží, jak hluboké máte vrásky, já mam jemnější a ty to krásně zredukuje.


Oči ani pleť nedráždí.
Navíc má pumpičku - to už víte, že chválím pokaždé, jakmile ji nějaký výrobek má a ani tady neudělám výjimku.

Jedno mínus ale tento výrobek má - i přes to, jak úžasně hydratuje, tak mám zároveň pocit, že trvá hodně dlouho, že se do pokožky vstřebá. Pokud nanesu tento krém a chvíli na to korektor pod oči, tak se mi korektor hůře vpracovává, nedrží tak dobře, jak by měl...


Tak teď už víte? 
Za mne je toto naprosto výborný krém pro noční péči - pokožku doslova "nadopuje" energií, stálejší výsledek vidím již po pár dnech popužívání a s postupem času je to znát více a více. 
Na den ale potřebuji něco lehčího, což je právě například Bioderma. Ovšem pokud máte sušší pleť, tak věřím, že i na den by pro vás mohl být tím pravým.


Zkusili jste již někdy tento oční krém, co na něj říkáte?
SHARE:

2 komentáře

  1. Musím si z tebe vzít příklad, co se péče týče, nějak se zanedbávám poslední dobou. Říkala jsem si totiž, že spotřebuji vše, co mám doma. Jenže to je takový nějaký... No, všechno špatně prostě, jak když pes s kočkou pečou dort. A navíc pořád nemám jasno, čím drogerkovou péči nahradím, přírodou? Lékárnou? Parfumerií? Láká mne Clinique, ale taky la Roche, občas mám nutkání objednat hauschku, no prostě kosmoschíza jako blázen :D Přeci jen už mám věk a i bych si mohla dopřát, ale nevím, za jaký konec to vzít. Takže díky za tyhle recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc nerazím názor, že vše musí být od jedné značky. Naopak mám doma několik různých kousků a každý je něčím jiný. V zásadě je nutné, aby mi to vyhovovalo, sedělo, pomáhalo (no prostě nedělalo neplechu), a pak je jedno, zda je to z drogérky, lékárny apod. A právě když na něco fajného narazím, tak se o to ráda podělím :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig