úterý 8. srpna 2017

Maybelline: The Eraser Eye

Pěkný večer,

tak už ho mám také par dní ve své make-up výbavě. O kom že to mluvím? Přeci o tolik vychvalovaném korektoru od Maybelline.



Poprvé jsem korektor The Eraser Eye viděla u mé oblíbené Jordan Bone před pomalu rokem, možná i déle. Všimla jsem si pak, že ho používá co chvíli, a tak mi to nedalo a začala jsem se po něm pídit i v Čechách. Navíc jsem jej začala vídat i u ostatních zahraničních blogerek a o to více mi to nedalo... No, jak někteří víte, snaha byla zbytečná, protože tento výrobek se u nás začal prodávat docela nedávno.

Samozřejmě jsem baba zvědavá, a tak jsem ho prostě chtěla. Říkala jsem si, zda je tak dobrý, jak jej chválí a jestli dokáže předčít i můj oblíbený Camouflage od Catrice...



Takže pěkně od začátku. Korektor má velice zajímavé balení. Je to plastová tubička s pěnovým vrchním dílem - houbičkou, pomocí které aplikujete na potřebná místa. Zejména samozřejmě na okolí pod očima, když chcete zakrýt kruhy či nedostatky. 


"Dávkování" funguje tak, že pootočíte kroužek pod houbičkou a korektor se vám napustí do houbičky. Jednoduché, že? :-)

Houbička je při použití velice jemná a příjemná. Nedráždí, netahá či nedře citlivou oblast pod očima.


Korektor je sám o sobě středně hutný - za mne bych řekla "tak akorát". Je jemný, nehrudkuje (trochu jsem se toho bála při vědomí, že vám vlastně vždy trochu musí někde v té houbičce zbýt), má středně vyšší krytí. Upřímně, pokud nemáte vyloženě černé vystouplé kruhy nebo pytle pod očima, tak kryje opravdu moc dobře. Nezalézá do jemných vrásek a vydrží po zapudrování celý den bez hnutí.  Jak můžete vidět na fotografiích nad a pod tímto odstavcem, tak se velice dobře (a do ztracena) zapracovává.


Dobře, už naprosto chápu, proč ho mají zahraniční (a už i některé české) blogerky a youtuberky rády - za málo peněz nadělá opravdu hodně muziky. Při srovnání s v úvodu zmíněným Catrice Camouflage bych asi tyto dva postavila na první místo oba. Tak jako jsem totiž už mnoho měsíců nadšená z Camouflage, tak mne hodně baví i tento nováček. I když u Camouflage bych řekla, že to krytí je přecijen o malilinko vyšší. Ale opravdu jen o "žďabínek". 


Už jste jej také vyzkoušeli nebo prozatím odoláváte Maybelline šílenství? :-)
SHARE:

2 komentáře

  1. Já jsem prozatím podlehla pouze řasenkám, ktere jsem si velmi oblíbila. Ale tento korektor chci také vyzkoušet. Zatím mám Fit me a prozatím mi stačí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc dobrý a střídám jej s Catrice Camouflage :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig