sobota 14. října 2017

Novinky v make - up šuplíku: září

Hezké sobotní odpoledne,

září už je nějaký ten den za námi, a tak by to chtělo menší ohlédnutí za make-up přírůstky. Není jich mnoho, ale přeci... :-)


Paletku odčních stínů od Mary Kay jsem vám ukazovala již v samostatném článku ZDE. Doporučuji se podívat, protože to je zajímavý kousek. 



Mini paletku Glow od Maybelline jsem dostala od kamarádky.
Mimochodem, také vám příjde moc fajn, když kamarádi znají vaši vášeň např. pro kosmetiku a sem tam vás obdarovávají takovými kousky, co ještě ve sbírce nemáte nebo jste na ně ještě nenarazili apod.? Já jsem za to hodně ráda. To kolikrát příjdu na takové poklady...:-)


No ale teď zpět k této mini paletce. Skládá se ze čtyř stínů laděných do fialova. Co velice oceňuji (jako vždy) je i přítomnost velice světlého stínu, který můžete dát i pod obočí. I ostatní stíny jsou barevně velice pěkné. Středně pigmentované a se třpytkami. Pěkně se nanáší a tedy lehce práší. Ovšem není to žádná hrůza.
Jediné co je trochu horší, je výdrž. Jako půl až tři čtrtě dne není až takový problém. Ale navečer se mi už lehce tvořily slité čárky a stíny se mazaly. A to i s podkladovou bází.



Řasenku od Trend It Up jsem si pořídila již před nějakou dobou, ale trochu jsem na ni zapomněla. Nevadí. Ono mám vždy načatých více řasenek v jednu dobu. Již jednu jsem od této značky měla a byla jsem spokojená. Tentokrát jsem sáhla jen po jiné variantě.


Řasenka je i tentokrát, co se výdrže a zahuštění týče, výborná. Hezky řasy prodlouží a nedrolí, neobtiskává se. Kartáček je hodně zužující se  a to je popravdě to, co mi na této řasence nevyhovuje. Opravdu se mi s ním nepracuje dobře a zbytečně mi to zabírá čas navíc. Což je opravdu škoda. Takže za mne - vyhovit (vyměnit) kartáček a pak je výborná :-)


A jako poslední kousek jsem si pořídila od Mary Kay rtěnku v odstínu Color Me Coral. Moc se mi zalíbil ten odstín a myslím, že mi i "pasuje". Já nejsem na moc velké rtěnkové divočiny a většinou končím u balzámů či lesků, ale trochu poslední dobou to rtěnkové zasotupení v šuplíku obohacuji


Tato rtěnka je máslovější, krásně jemná a velice dobře pigmentovaná. Má i slušnou výdrž - jedno větší jídlo bez problémů. Má trochu neohrabanější zavírání, ale nevadí, protože jinak je obal kovový a dobře pevný.  Za mne spokojenost!



A tady všechny výrobky  (plus navíc make-up, tvřenka a linky) v akci:





Tak co na to říkáte? Máte již nekterý z těchto kousků doma?

SHARE:

1 komentář

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig