úterý 17. října 2017

Ze dna koše #3

Pěkný večer,

zase to uteklo a můj "kosmetický odpadkový koš" je plný až po okraj. Takže by to chtělo malé poohlédnutí za tím, co ano / ne / možná / určitě / už nikdy... :-)


Sprcháče mám nejraději krásně pěnivé, jemné a nevysušující. Proto také mezi mé stálice patří ty od Yves Rocher. Naprosto mi vyhovují a ruku v ruce jim jdou kousky od Oriflame či Avonu. Na ně vím, že se mohu spolehnout, neosypu se a budu mít pokožku v dobrém stavu.
Hodně mne také překvapil kousek od Fa. Je hutnější, ale krásně jemný a kůži jsem po něm měla jakoby lehce natřenou krémem. Opravdu hodně povedený a ráda si jej pořídím znovu.
Adidas se mi líbil pro svou vůni - lehkou, neotřelou, sportovní. Ale zase jinak, že by to byl mega hit, to ne. pokožku mi lehce vysušoval.
Sprcháč od Alverde byl docela zklamáním. Hodně mne po něm svědila kůže a byla i vcelku vysušená. Ten už do budoucna ne...


Ve vlasové péči jsou mými stálicemi šampony od Aussie. Nedám na ně dopustit, jak mi vyhovují. Taktéž bych chtěla upozornit na masku od Baley. Jako za nějakých 50,- je to naprostá bomba. Mám už několikáté balení a určitě zase časem další pořídím.
Ziaja šampon nebyl vůbec špatný, ale přišlo mi, že jsem na umytí spotřebovala vždy velkou část, abych měla vlasy pořádně čisté.
Po šamponu GlissKur jsem měla vlasy krásně vyhlazené a jakoby upravené (jinak si každé ráno podávám ruku se statickou elektřinou), ale zároveň jsem cítila, že jsou těžké a mohla bych je umýt ihned následující den.... No vyloženě vyhledávat jej nebudu.

Jeden z laků na vlasy, co vám neudělá vyloženě helmu, je Loreál. Po něm sahám docela často, protože vlasy mi po něm vcelku drží a zároveň nevypadají slepeně.


Krémy na nohy jsem poslední dobou vyřadila a i paty mažu krémem na ruce nebo jen čistým bambuckým máslem. Paradoxně to zabírá snad nejlépe za poslední měsíce. Ale pokud už bude opravdu "krize", tak zaručeně sáhnu po krému Scholl.


Nádherná vůně od Mary Kay mne provázela létem a byla úžasná. Samostatný článek naleznete ZDE.


Sůl do koupele příliš často nepoužívám, ale u této z Botanucusu jsem ráda udělala výjimku. Neštípala. pleť jsem po ni měla krásně jemno a vyživenou. Prostě krása.


Mezi běžně používané věci řadím vlhčené kapesníčky. Ať už při líčení pro nějaké to otření, nebo naopak při odličování.  Nemám vyloženě favorita a popravdě hodně často sahám po dětských :-)

Hodně zajímavým produktem na péči o obličej je čistící gel Avene. Já jej měla doma již dlouho neotevřený, a tak nastal jeho čas. Pleť je po něm krásně jemná, čistá. Nedráždí, nepálí, dobře se smývá, jednoduše ideální výrobek.



Další takový super výrobek, který asi zakoupím časem znovu, je noční maska na obličej od Clarins. Už jsem vám zde o ni psala a opravdu si jinemohu vynachválit. Stejně jako gel na obličej.


Kosmetika holek je taková hodně monotónní - jedeme na Nivee. Sem tam to proložíme něčím jiným, ale Nivea je základ, na který nedám dopustit. Krásně a specificky voní. Vždy si vzpomenu na své dětství...

K létu samozřejmě patřila i opalovací kosmetika. Na sebe většinou používám to od holek. Jim se mi osvědčil krím od Cienu z Lídlu a Sun Ozon z Rossmanna.

Výborným kouskem je i sprej od Biodermy. Ten zakoupím asi i příští rok, minimálně dětskou verzi. Letos jsme je ani nestihli vypotřebovat, a tak jsme jej poslali dále příbuzným, kteří jej v zahraničí upotřebí (proto není na fotce). Více info ZDE.



Make-up since kupuji style nový a nový (protože mne to baví), ale zároveň průběžně i zpracovávám. Všechny tyto výrobky zde minimálně jednou na blogu byly.


Hodně mne ale nakonec překvapil makeup od Korff, který byl před časem v Beauty Boxu. Zpočtku jsem z něj nebyla úplně nadšená - kvůli barvě i kvůli jemu samotnému. To si můžete přečíst ZDE. Ale na léto byl ideální. Jen lehké krytí, jemnost, barvu jsem dohnala opálením a matný finish. Jako pořád tvrdím, že to není ten nej, ale rozhodně má co nabídnout. 


Málo toho opět nebylo, co? :-)

Co vás zaujalo?


SHARE:

3 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig