pondělí 14. května 2018

Novinky v make - up šuplíku: duben

Hezký večer,

tak o copak se mi v dubnu rozrostla má mini make-up sbírka? Pár novinek bych tu měla, tak hurá na ně... :-)


Poslední dobou nejsem takový megaloman jako dřív (ne že bych nechtěla, ale nemám teď tolik čas obrážet drogerie a okukovat novinky, akce či vychytávky, což mě i svým způsobem trošku mrzí), ale o to víc se snažím při svých nákupech koukat po něčem, co je jiné, neobvyklé, nové...
Jako například na minerální výrobky od Annabelle Minerals, které jsou poslední dobou vcelku dost populární (nebo alespoň mne příjde, že zažívají jakýsi boom). Nějakou dobu jsem okolo nich chodila, než jsem si je objednala a teď už je pár dní zkouším. Je vám tedy asi jasné, že bude samostatný článeček. :-)


Lesky na rty a různé balzámy - to je moje vášeň. Mám jich hodně, mám je všude a pořád je někde ztrácím (to je ten důvod, proč se tolik neobjevují ve spotřebovaných výrobcích :-) ). Tentokrát jsem si koupila jeden balzám od Dermacolu. Řekla bych, že je to takový ten klasický výrobek, který moc hezky hydratuje, je na rtech příjemný a prostě funguje jak má, ale nic víc od něj nečekejte.


Druhým kouskem od Dermacolu je lesk na rty ve tmavší růžové barvě. Moc se mi líbí, jak je na rtech příjemný, není příliš lepivý, nevysušuje a dodá rtům velice pěkný růžový nádech. Přežije i menší jídlo. Zamne rozhodně fajn doplněk na léto. 


Transparentní pudry nepořizuji až tak často a většinou se je snažím opravdu vypotřebovat a až pak pořizovat další - na své poměry mám v zásobě vždy jen cca 2-3... :-) Slyšela jsem mnoho chvály na Sexy Mama, a tak když jsem jej objevila v akci, sáhla jsem po něm. Je krásně jemný, moc dobře se zapracovává, přizpůsbí se a dobře matuje. Vyhovuje mi 100%, takže nezbývá jinak, než se zařadit mezi ty, co na něj pějí chválu. 
Samozřejmě, jako u všech výrobků theBalm, i tentokrát hraje velkou roli specifické a chytlavé zpracování obalu. 


Štětců není nikdy dost, já to říkám pořád. Mám moc ráda štětce PLH na make-up, které používám v podstatě denně a které se již v původní verzi nevyrábí. Nyní je možné pořídit štětce, které jsou od Péti, ale zároveň je zastřešuje (snad to říkám správně) značka Dermacol. Byla jsem vcelku dost zvědavá, zda se bude kvalita nějak lišit - samozřejmě nechci hned ze startu Dermacol podceňovat, ale tím, jak na PLH štětce nedám dopustit, jsem samozřejmě ostražitá. A víte co, není důvod - Pétina ruka ve spojení s výbornou českou kosmetickou klasikou je opravdu znát. Jemný, příjemný chlup, tak akorát dlouhý, velice dobře se s ním pracuje... i cena je velice přívětivá (tento štětec mám pocit byl za necelé tři stovky - ale neberte mě za slovo, opravdu si již nejsem jistá :-) ). 
Jak tedy tento štětec na make-up v hodnocení shrnout? Rozhodně stojí za vyzkoušení a věřím, že uspokojí i ty náročnější! :-) 



Podle čeho nakupujete kosmetiku vy? Jen doplňujete zásoby, zkoušíte novinky nebo máte nějaký jiný "nákupní systém"? Podělte se i o to, co vás v posledním měsíci zaujalo v kosmetice. 


SHARE:

2 komentáře

  1. Také vlastním pár kosmetických štětců od PLH a jsem s nimi velmi spokojená. Mám je již asi třetím rokem a jsou stále jako nové.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já je mám už také nějakou dobu a drží stále krásné, heboučké... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig