neděle 26. srpna 2018

Tvořivý týden #32

Hezky tvořivou neděli,

také jste v tomto týdnu vyráběli? Pár týdnů zpět, když jsem si plánovala letní dovolenou, jsem si říkala, kolik času budu mít na tvoření... No, opak je pravdou. Snažím se užívat každou chvíli s holkami, a tak jezdíme po výletech, co to jde. A co tvoření? No to tak trochu dojíždím vše, co jsem slíbila a naplánovala si, a i tak mám lehce "nestíhavou".... :-)

Zamilovala jsem se do balónových sukní. A to doslova. Takže jsem si ušila další dvě do sbírky... 

 

Tuto růžičkovou látku jsem si pořídila cca dva měsíce zpět s tím, že z ní bude nádherná sukně. No a je. Sice je taková více letní, co se motivu týče, ale myslím, že s barevnými punčochami a kozačkami bude ideální i na podzimní nošení. 

 

Stejně tak tato motýlková. Ta se mi hodně líbí, a i z toho důvodu jsem ušila jednu sukni navíc pro jednu z vás. Takže hurá na e-shop.

 

Kamarádčina dcerka jde od září do školky, a tak jsem po dlouhé době ušila tašku na ramínko.


Přáním bylo, aby měla hodně kapes, a tak jich mácelkově šest a k tomu jednu velikou k tomu. Doufám, že se bude líbit a dobře sloužit.


Na návštěvy se snažím vždy přivézt něco z mé tvorby - ať už šité, háčkované či vařené. Tentokrát jsem domácí marmeládu doplnila ještě háčkovanou ošatkou.  Vzor jsem uděůa tak nějak náhodný, ale když jsem viděla výsledný efekt, říkám si, že až ji budu háčkovat příště, nafotím vše a návod sepíši. Kdy to bude? To teď ještě nevím.... :-) 



Tak a to je vše. Plánů na další týden mám více než dost, ale víte co, snad raději neplánovat, prostě uvidíme... :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig