středa 21. listopadu 2018

Lara Dearmen: Ďáblův spár

Hezký středeční večer,

to, že mám hodně ráda audioknihy, už není nic moc nového. Konkrétně mne hodně baví různé detektivky či trochu vážnější žánr, a tak když jsem viděla před časem novinku s názvem "Ďáblův spár", velice ráda jsem kývla na nabídku Audioteky si ji poslechnout...

Není detektivka jako detektivka. Já osobně preferuji takové, u kterých až do konce nevíte, kdo je vrahem.

Když se objeví mrtvola ženy, která má na sobě velice specifické značení, není to jen tak. Navíc, když se zrovna náhodou k tomuto přichomítne mladá novinářka, jež samozřejmě začne pátrat, rozplétat možné scénáře a spojovat tuto vraždu s jinými. A není jediná, kdo se na vraždu, respektive vraždy, začne více soustředit a třeba dokáže vnést do celého případu nové informace.

Tento příběh se odehrává v několika rovinách a z několika pohledů, takže sice v určité části již budete znát myšlenkové pochody vraha, nicméně stále máte prostor pro vlastní přemýšlení nad tím, jak vše dopadne...




Určitě se jedná o velice zajímavou knihu, která vám zpříjemní volný čas.  Na druhou stranu příběh jako takový by určitě mohl být o něco lépe propracovaný, jelikož chvílemi mi přišel trochu zmatečný.
Co ale musím rozhodně pochválit, to je přednes Pavly Gajdošíkové. Ten je opravdu výborný a celou audioknihu tak hodně pozvedá z běžného průměru.

Tímto velice děkuji Audiotéce za poskytnutí audioknihy. Pokud o ni máte také zájem, zakoupit ji můžete ZDE.


Posloucháte audioknihy? Jaký žánr se vám nejvíce líbí?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig