jak užíváte podzim? Já musím říct, že mi trochu vadí ten přesun z krásně teplého babího léta do toho ošklivě zakaboněného a studeného podzimu, a tak si náladu zlepšuji mimo jiné i vařením.... :-)
...rychlý zeleninový...
...i pořádný hovězí. Ten tedy zmizel rychlosí blesku. Pokud milujete vývary, jako my, tak určitě doporučuji si pořídit pomalu vařící či multifunční hrnec (ten mám já a právě program pomalého vaření hojně využívám), rozhodně se vám doma neztratí ani nebude překážet.
Vepřové maso s mrkví, fazolkami, trochou zahuštěného vývaru a jako příloha vařený brambor. To je takové to klasické jídlo ze školní kuchaně, které určitě neurazí :-)
Rychlý oběd v podobě těstovin, šunky, tuňáka, koření a olivového oleje měl veliký úspěch. Je to mňamka!
Stejně tak špagety se slaninou, mletým masem a smetanou. Ano, dalo by se říct že jsou to takové jednodušší a trochu upravené carbonary.
Studená večeře v podobě vajíčkové pomazánky (a k tomu rohlík, i když jsem ujídla lžičkou i jen tak...) byla moc fajn a kupodivu i můj žlučník mne nechal v klidu.
Datlový koláč jsem vám sepisovala nedávno a na blogu jej najdete. Minulý týden jsem jej udělala znovu, jen do oříšků jsem přidala i lískové. Je opravdu výborný
Trocha lineckého těsta, razítka z Tescomy a to bylo radosti. A jako bonus moc dobrá sušenková snídaně. Holky to moc baví, takže určiě brzy budou znovu.
Tak a já si jdu uvařit čaj a zalézt k televizi. Inu, viróza útočí a já jí nedám šanci! :-)
Ty tvoje bohaté vývary, mňááám..
OdpovědětVymazatNela z blogu Růžová rtěnka
Jsou u nás hoooodně oblíbené :-)
Vymazat