úterý 15. října 2019

Nové kousky od Lily Lolo

Hezký večer,

jestli mne něco v poslední době z kosmetiky hodně překvapilo, pak je to (pro mne) do nedávné doby neznámá značka Lily Lolo. Pokud ji také neznáte, tak doporučuji pokračovat ve čtení.


Díky spolupráci s Arome jsem dostala do ruky dva kousky od této značky, která vyrábí přírodní kosmetiku. Přiznám se,že jinak bych se k ní asi příliš nedostala, protože o ní není moc slyšet. Což je upřímně škoda....



Začnu obaly, které jsou naprosto minimalistické. Vyrobené z pevného plastku v matu, díky čemuř tedy jsou na víčku vidět trochu škrábance, ale nic hrozného. Na vyzkoušení jsem dostala konturující duo a minerální tvářenku. 

U dua je zavíraní klasické na zaklapnutí, které velice dobře drží a jde i bez problému (bez větší síly) otevřít. 

Tvářenka je pak v krabičce s víčkem na šroubování. To trochu použití znesnadňuje, ale zas u tohoto typu výrobku - myšleno u minerálního, mi to zas až tak nevadí. 


Začnu tedy tou tvářenkou. Já jsem vám ji již ukazovala před pár dny na Instagramu, takže se budu hodně opakovat.
Je velice jemně mletá a naprosto úžasně pigmentovaná. Stačí si vždy na víčko vysypat jen trošičku, nabrat po částech štěcem a zapracovat na obličeji.


Tvářenka na obličeji úžasne drží, nešupinkatí, neslévá se ve fleky a neopadává. Jako klobouk dolů, tohle se opravdu povedlo.


Druhým kouskem je konturovací duo paletka. Ta je již v tuhé / lisované "klasické" formě. 

Stíny ke konturování jsou velice jemné, dobře pigmentované (zejména ten tmavý je opravdu TOP) a výborně se s nimi pracuje. Je potřeba mít opravdu lehkou ruku, pak je výsledek skvělý!


Přiznám se, že sahám zejména po tmavém stínu. Ten světlý na rozjasnění je pro mne takový "do počtu" a vlastně bych se bez ně i obešla.
Co ještě musím pochválit, tak to je výdž. Ta je totiž bez známek flekatosti, šupinek či stírání celodenní.


V akci: 

Konturovací duo


Finální make-up i s tvářenkou 


Co říkáte na tuto kosmetiku? Já jsem unešena. Cenově je to takový střed, čili také super. No už se poohlížím po minerálním make-upu, který bych ráda časem vyzkoušela....



SHARE:

2 komentáře

  1. Tuhle značku chci už nějakou dobu zkusit, ale ještě jsem se nedostala ke koupi žádného produktu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem opravdu moc mile pekvapená a rohodně doporučuji - minimálně tu tvářenku :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig