neděle 6. října 2019

Tvořivý týden #39

Pěkný večer, tvořivci,

jak jste si užili tento týden? Vyráběli jste něco? Já vcelku ano, a tak se můžete třeba i trochu inspirovat do dalšího týdne.... :-)

U nás je teď medůzové období. Mám cca 1/3 celkového počtu a na výrobu necelý měsíc. No sama jsem zvědavá, zda jsem si na sebe neupletla moc veliký bič, ale já to prostě dám! :-)

 

Pokud se vám medůzky líbí a chtěli byste svou, tak buď můžete x mesíců počkat, než nějakou udělám i pro e-shop a nebo si ji uháčkovat sám. Návod najdete ZDE.


Malinký měkký poštářek háčkovaný z příze Dolce - to je Sovík, kterého jsem vyráběla pro jednu kamarádku cácorek, která tento týden slavila narozeniny. Brzy vám sepíši návod. Co vy na to?


Stejně tak tyto šatičky putovaly malé oslavenkyni. Velikost jsem odhadovala podle holek a doufám, že jsem se plus mínus trefila. Samozřejmě nejen velikostí, ale také barvou.

 

V pátek mi přišel balíček s krásnými látkami, které jsem objednávala u prodejce Látky Konvalinka. Mám tedy do zásoby tento krásný úplet, ze kterého jsem ihned střihla holkám na šaty, k němu pak ještě na doplnění hořčicový úplet a softhell s motivem tlapkové patroly. To zas bude šitíčko.... :-) 

 


A vzhůru do dalšího týdne... dobrou s kobrou!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig