pondělí 21. října 2019

Tvořivý týden #41

Hezký večer, tvořivci,

co nějaká malá inspirace z uplynulého týdne? Tedy ono je to teď u nás hodně chobotnicové, ale i tak, třeba se vám něco zalíbí a také zkusíte... :-)


A jak povídám - všude samé chobotnice.  Tentokrát jsem udělala i dvě bavlněné - miminkovské, pro mou kolegyňku, která bude mít brzy dvojčátka. Prostě chobotnička je základ... :-) 

 

Samozřejmě také pokračuji na plyšových chobotničkách. Dnes jsem dodělala desátou, takže jsem cca v půlce. Mám z nich obrovskou radost a doufám, že i budou mít radost ti, kterým jsou určeny.


 

Cácorky mají taško - batohové období. Tedy oni ho mají už od narození, ale poslední roky se to rozmohlo :-) Tím, že mají různé školkové i mimoškolkové aktivity a kroužky, tak ale není na škodu mít na každé vybavení extra tašku či batoh - vždy si totiž vše dopředu připravím o víkendu a pak jen v týdnu beru jednu takšku za druhou dle daného dne. No a díky této mé (možná pro někoho nenormální přípravě) holky přišly na to, že potřebují něco na kroužek zumby. Já byla pro (další) batoh, ale holky chtěly tašku ala crossbody, která prý bude zároveň elegantní. Nu dobrá. Vznikly tyto dvé fešácké... :-) 

 

 Nastala doba oslav narozenin a díky tomu mají cácorky bohatší společenský život. Ano, opravdu jim mohu pomalu závidět, protože to je co týden nějaká párty :-) No a samozřejmě maminka díky tomu chystá dárečky. Už před nějakou dobou jsem najela na to, že dětem (tedy v 99% holčičkám) ze školky vždy něco věnujeme z mé dílničky. Tentokrát to byli tyto šatičky...

 

... a k nim koženková kabelka. Pokud se vám líbí, tak si ji můžete i vyrobit sami - návod najdete ZDE


A hurá pro háček a vzhůru do dalšího tvořivého týdne.... :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig