úterý 1. října 2019

Tvořivý týden #38

Hezký večer, tvořivci,

podzim je tu, a tak to chtělo trochu začít s výzdobou, doplnit šatník a také trochu pracovat na soukromém mini projektu... Chcete se kouknout více?


Softhellové oblečení pro děti je pro mne prostě ideální vynález do školky a na zahradu. Vydrží, neprofoukne a vypadá pěkně. Tyto kalhoty jsou ještě z letního softu, který používám na jarně - podzimní kousky. Brzy se už ale pustím i do toho zimního...



Většinou dávám holkám do školky druhé věci na převlečení každý den čisté. Ono je totiž na zahradě dokáží pěkně zmastit. A tak jsem si říkala, když se jim roztrhaly jejich oblíbené tašky, že jim ušiji nové  a (AE) stylové batůžky. 


Snažím se pracovat na svém soukromém projektu s názvem Medůza. Chvílemi si říkám, jestli jsem se nepřecenila. Ale tedy rozhodla jsem se, že to prostě zvládnu. Uvidíme. Zatím jsem stále na začátku - řekněme tak v 1/5. 

 

Vytáhla jsem pár kousků k tvoření z loňského roku, co mi zůstali a s holkama jsme si udělaly menší tvořící chvilku. Byla to opravdu rychlovka, ale zato vcelku fajn podzimní věneček už nám zdobí dveře - a přežil včerejší obří vichr.... :-) 





Také tvoříte podzimně? Já se přiznám, že podnikám nájezdy na zahradnictví a postupně vše osazuji vřesy, drátovci či jinými podzimními krásami. I dýně už jsem postupně umístila ke vchodovým dveřím.... :-) 




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig