neděle 14. června 2020

Tvořivý týden #24

Pěkný nedělní večer, tvořivci,

tento týden jsem opravdu hodně šila, je to naprosto výborný relax, a tak jsem ráda, kdykoli mám chvilku a možnost zasednout ke stroji. Naposledy před chvílí... :-) 

Minulý víkend jsem končila tím, že jsem si nachystala vše šití pouzdrových šatů od Caramilly. Měla jsem rozmyšlenou látku i to, jak přesně chci, aby vypadaly. 

 

A jsem z výsledku naprosto nadšená. Moc příjemne se nosí, spodní lem jsem začistila paličkovanou krajkou. Ještě mám v plánu dát si do pasu případně i šňůrku / pásek, který šaty trochu opticky zase pozmění. Ať to mám variabilní. 


A šatičky jsem nešila jen sobě, ale i cácorkám. Mají tento týden ve školce focení, a i když teď už do školky nechodí, domluvila jsem se s paní učitelkami, že na focení dorazí, aby měli památku. Tentokrát jsem nedělala naprosto identické šaty, ale sladila je jen vrchním dílem. 

 

Jedna holčička má fialovou variantu a druhá růžovou. Mají ty "své" hlavní barvy rozdělené už dlouhou dobu, a tak se naštěstí nedohadují, která chce které. :-) 

 


Ještě jsem jim k šatičkám ušila legínky v barvách, aby jim to pěkně ladilo. 


Legínek totiž není nikdy dost, a i když jsem to původně neplánovala, řekla jsem si že bude moc fajn, když barevně budou ladit, protože kombinace je vcelku dost barevná, a tak alespoň takto to lehce srovnáme. 


I na háček na chvíli došlo. Další kousek do sady pro paní učitelky je na světě. Mám velikou radost a doufám, že i výsledek udělá radost dále... :-) 


Dobrou s kobrou! :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig