čtvrtek 13. srpna 2020

Tvořivý týden #32

 Pěkný večer, tvořivci,

co jste v minulém týdnu vyráběli? U nás je stále vidět, že je parné léto, a tak i to tvoření je hodně letní. 


Oblíbila jsem si moc fajn střih na tílko od Caramilly. Cácorkám jej totiž mohu vždy prodloužit a šířku nemusím řešit, a tak jim pak sedí na jejich dlouhá tělíčka :-) 

 
Všimněte si detailu ohledně peříček - na každém tílku jdou jinak. Cácorky si to takto vybraly, aby měly "rozlišovadlo" a poznaly,  čí je které tílko.


A pokud se vám  - tak jako mne, líbí tato krásná látka, tak ji najdete na eshopu Prodej mi látky, se kterým jsem navázala spolupráci, a určitě vám ukáži postupně i více kousků ušitých z látek od nich. Jak vidíte na fotce níže, naprosto úžasně mne zásobili a já jim tímto za to moc děkuji. 
Látky jsou nádherné a i na "první osahání", vyprání a projetí sušičkou, je  znát, že jsou kvalitní a něco vydrží. 


Opět jsem nezapomněla ani na manžela a do sbírky mu našila jedny trenýrky. Prý je jich stále málo a mám šít dál... :-) 


Na krémy, které mám u postele (ano, mám jich na ruce otevřených hned několik :-) ), jsem si chtěla uháčkovat košíček. Docela dlouho jsem to odkládala, ale nakonec je hotov a plní svůj účel. 


Cácorky moc baví kamínkování - nejen kamínky hledat, ale také rozdávat, a tak jich mají vždy pár v záloze a bereme je s sebou na procházky po okolí či větší výlety. 

Tak a to bychom měli. Od příštího (vlastně tohoto) týdne začínám chystat věci cácorkám do školy, a tak věřím, že toho našitého ukáži více :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig