středa 26. srpna 2020

Ziaja kozí péče o plet - krém a sérum

Hezké odpoledne,

letní pařáky se pomalu mění a tak nějak mám v posledníh dvou dnech čím dál víc pocit, že se blíží podzim. Možná je to lehkým ochlazením nebo tím, že jsem nakoupila vřesy a začala jimi zdobit okna a stoly... Tak či tak je fajn si připravit i pleť na chladnější a větrnější počasím, které nám podzim přinese. 

A právě ohledně té "přípravy" bych pro vás měla dnes dva tipy, které vám nevyprázdní kapsu a zroveň udělají výbornou službu. Oboje od značky Ziaja z řady s kozím mlékem. 

Prvním kouskem je sérum. Je krásně hutné, jemné a velice dobře se vstřebává bez toho, aby zanechal nepříjemně "slizký" či lepivý film. Pleť výborně připraví na další aplikaci krému či oleje (já někdy kombinuji dokonce obojí, pokud potřebuji opravdu hodně prohydratovat). Ideální je na noc, zejména pokud nanesete v trochu větší vrstvě, protože ráno pak máte pleť krásně jemnou a vyhlazenou. 


Druhým kouskem je pleťovýť krém. Ten je super doplňkěm zmíněného séra, ale samozřejmě jej můžete používat i samostatný. Pleť velice jemně hydratuje, dobře se nanáší - je hodně lehoučký,  a zároveň je již po prvním použití znát vyživení a "šťavnatost". Krém se skvěle "snáší" i s následným nanesením make-upu (klasického "tekutého" i minerálního), a tak jej můžete používat na noc i ráno jako přípravu na denní líčení. 


Pokud se na toto kombo podívám dohromady, tak určitě mohu pochválit balení - prostě pumpička, co více mi ke štěstí stačí, že? :-) Používám tyto dva výrobky již nějakou dobu, kombinuji je i s jinými a musím říct, že se opravdu výborně doplňují (byť dokáží dobře "fungovat" i s jinými výrobky od jiných značek) a vaši pleť vyživí v podstatě za jakéhokoli ročního období, protože je nejenom lehký - což oceníte v létě, tak super hydratační, kdy budete jásat v zimě... 


Znáte kozí řadu od Ziaja kosmetiky? Co na ni říkáte?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig