čtvrtek 20. srpna 2020

Tvořivý týden #33

 Hezké odpoledne, tvořivci,

máme pár týdnů - lépe řečeno dní, do začátku školního roku, a tak vám je asi jasné, o čem to tvoření bylo, je a bude... :-) 


Ano, tušíte správně, tvořím pro cácorky, aby měly trochu obnovený šatník. Nejde tedy popravdě úplně o nějaký rozmar, aby měly nutně vše nové a neokoukané (i když samozřejmě moc ráda své holčičky čančám), ale holky během léta docela dost vyrostly, a tak třeba legínky mají "jak ustřižené".  Proto jsem doplnila zejména legínky.

 

Zpočátku jsem si říkala, že cácorkám budu šít z jednobarevných látek nebo z nějakých "ne tak ulítlých". Přecijen už jsou to velké slečny. Ale ono mi to nedalo, když jsem viděla, jak krásné ty látky jsou. Navíc holkám se také moc líbí a tak nějak se "uklidňuji", že když budou ulítlé legínky, tak to doladíme jednoduchým tričkem či šatičkami a naopak. 

 

Proužkové legínky původně ani neměly vzniknout. Látku jsem si kupovala na šaty, ale po jejich ušítí jsem zjistila, že jí mám ještě stále mnoho, a tak jsem se dala do šití právě legínek (ony se prostě hodí). 


A abych holkám udělala radost, udělala jsem jim ještě proužkové školkovky. Jen sukýnky jsem cíleně volila černé, aby nebyly jak malé zebřičky. 
Mimochodem, stále říkám školkovky, i když už to jsou velikostně šatičky i pro malé školačky, a tak začínám přemýšlet, jak se s názvem poprat - pokud máte tip. sem s ním :-) 

 

Komplet se mi opravdu moc líbí a myslím, že i do budoucna ušiji podobných kompletů více. 


Kamínky nás stále baví, a tak samozřejmě kamínkujeme ve velkém. A to i z toho důvou, že se snažíme výletovat a kamínky roznášet nejen po okolí, ale i třeba někam trochu dále. 

 

Tak a já už nějaký plán na tvoření v tomto týdnu mám. Co vy? :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig