úterý 27. dubna 2021

Jarní Bonami

Pěkný večer,

jsem ten tip člověka, co si velice rád kupuje doplňky do domácnosti, rád je obměňuje a jelikož máme doma Slečnu Gigi, tak se obměna či výměna koná kolikrát rychleji, než by si člověk běžně připustil...

Navíc mám vždy v záloze či na imaginárním nákupním seznamu takové ty kousky, u kterých si říkám "až jednou...". Velmi často se chodím ráda inspirovat na e-shopy, u kterých vám i dávají různé tipy a náhledy hotových místností. Proto když mne oslovili z mého oblíbeného Bonami s nabídkou spolupráce, neváhala jsem ani minutu. 


Samozřejmě jsem si opět vše (nejen jednou, ani dvakrát či třikrát...) prohlédla a zcela upřímně si vybrala pár praktických kousků. Nicméně než jsem objednávku odeslala, vše jsem z košíku zase vyhodila a řekla si "teď je ten den, kdy nahlédnu do imaginárního nákupního seznamu". Ne, že by ty původně vybrané věci nebyly krásné - naopak, ale proč si neudělat radost a trochu nevystoupit z davu praktičnosti. 
Dlouhou dobu jsem totiž pokukovala po nějakém bambusovém či ratanovém koši (pro umístění velké květiny) či přímo po květináči. Velice se mi tento "boho styl" líbí a ráda jej do našeho domova zakomponovávám.  A našla jsem - krásný koš z mořské trávy, který navíc nabízí ve dvou velikostech. 

Koš je velmi zajímavě zpracovaný - velice dobře drží tvar, i když je ve své podstatě konstrukčně měkčí,  a zároveň působí velice pevně, takže myslím, že při jiném využití než na květináč, by mohl vcelku dost unést. Navíc je i veliký, takže působí velice pěkně v prostoru. 


Tyto koše se běžně dávají přímo na zem, já jsem ale měla představu pojízdné podložky, abych s celou květinou (původně jsem měla představu mohutné monstery, ale nakonec vyhrála vysoká yucca) mohla popojet a nebyl problém s úklidem. 
Vybrala jsem si tedy praktickou dřevěnou kolečkovou podložku. kterou můžete běžně použít pod klasický květináč. 


No co vám budu povídat, těch kousků, kterých bych si vybrala, je opravdu mnoho , a i protože jsem okukovala vše možné, již nyní čekám na další Bonami balíček, který mám na cestě... :-) 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig