pondělí 19. dubna 2021

Vyzdobme si zdi (nejen) v obýváku

Pěkný večer,

máte doma obrazy nebo uvažujete, že si nějaké pořídíte? Pak mám pro vás díky Tiskaříkovi jeden tip. 


Mám hodně ráda fotografie ve svém okolí. Nejenom v albech, ale i na předmětech či zdech. A právě kvůli tomu jsem moc ráda, že mám s Tiskaříkem dlouhodobější spolupráci, díky které si mohu vyzkoušet jejich nabídku a zároveň vám ukázat, co vše se dá z fotografií vytvořit. A nejen pro sebe, ale také pro své blízké. 


Před pár dny měli moji rodiče několik dní od sebe svátek, a tak i když jsem již měla dárky nakoupené, řekla jsem si, že by bylo hezké jim vytvořit i něco "tak trochu jiného" vzpomínkového a společného. Ve hře byla fotokniha, ale jelikož se mi podařilo vyfotit neobvyklou a vydařenou fotografii jejich Dustíka, rozhodla jsem se zvolit trochu něco jiného - foto obraz. 

Přiznám se, že já mám fotoobrazy spojené zejména s velkým formátem - kolikrát čím větší (a samozřejmě graficky propracovanější či ostřejší), tak tím lepší. Ano, každý máme jiný vkus, nicméně já jsem naopak chtěla něco "akorát". Zároveň jsem si říkala, že otestuji i to, jak jde kvalitní fotoobraz udělat z fotografie z telefonu a nikoli ze zrcadlovky či lepšího fotoaparátu, jak je většinou zvykem. 

Vybrala jsem tedy fotografii vyššího / lepšího rozlišení, formát obrazu velikosti 30 x 30 cm a zadala vše do výroby... 


Hotový výrobek dorazil během pár dní. Opravdu to byla rychlost. A výsledek? Nádherně zpracovaný tisk na plátno, kdy je vše pěkně ostré a barvy jsou krásně jasné. Díky tomu, že fotografie byla vytvořená pomocí "křišťálové" koule, měla jsem trochu strach, jak právě na obraze bude výsledek vypadat. Upřímně, byla jsem velice překvapená, jak moc pěkný efekt tento pokus i takto vytištěný na plátně má. Navíc i napnutí plátna na dřevěném rámu, ani upravená velikost výslednému vzhledu neuškodila. Naopak. 

Navíc jsem radost neměla jen já, ale i moji rodiče, kteří fotoobrazu vyčlenili mezi svými obrazy a fotografiemi čestné místo. 

Velice bych chtěla poděkovat týmu Tiskařík za odvedenou práci. Jste skvělí a těším se, co "spácháme" příště... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig