čtvrtek 15. dubna 2021

laSaponaria: BB krém

 Hezký večer,

Poslední měsíce téměř nepoužívám klasické makeu-py, ale spíše sahám po BB krémech. Důvodů je několik - hlavní je tedy ten, že díky době covidové pracuji zejména na home officu, a tak nepotřebuji vetší matování a delší výdrž, kterou očekávám od makeupu. A co si budeme povídat, rychle máznout po ránu "bíbíčko", korektor a jít k pc, je neuvěřitelný šetřič času :-) 

Díky spolupráci s Econea jsem před časem objevila značku kosmetiy LaSaponaria, a protože jsem byla spokojená, zkusila jsem od nich i právě BB krém.  
A jaký tedy je? 

Začnu balením - klasická plastová krabička se šroubovacím víčkem. Prostě nenadchne, ale ani neublíží, naopak. I když víčko bych možná uvítala spíše "zaklapávací" pro rychlejší manipulaci. Obecně se mi totiž u šroubovacích stává, že je (zejména při ranní rozespalosti) honím po koupelně.. :-)  

Nicméně, balení není to, co je v tomto případě to nejvíce důležité...


Tím hlavním je obsah balení. 

Jelikož jsem objednávala přes e-shop, a musela jsem si tak vybrat odstín "od oka", byla jsem trochu nervózní, zda jsem se trefila a jak moc se případně umí pleti přizpůsobit.  Mám to tak samozřejmě vždy u make-upu, který neznám. 
Jsem vcelku světlý tip a ještě navíc nyní po zimně bez opálení, a tak jsem zvolila nejsvětlejsí odstín. Sedl mi perfektně, ale to trochu předbíhám...

Krém je středně hutný, velice dobře se rozmazává a vpracovává do pleti. Stačí jej opravdu málo, abyste obsáhli celý obličej  - zapracovávat můžete rukou jako klasický krém nebo si třeba trochu dopomoci kabuki štětcem (občas to tak dělám a obecně se mi tak bb krémy lépe roztírají).  
Výhodou je, že lehce hydratuje, a tak nezanechává fleky či suchá a "šupinkatá" místa.  Zároveň ale nemáte pocit mastnosti, ani se nelesknete - samozřejmě, pokud "trpíte" na mastnější t-zónu, tak je potřeba sem tam lehce přepudrovat. 

Je opravdu lehoučký, a tak i když krásně pleť sjednotí a lehce se přizpůsobí jejímu přirozenému tónu (ano, pro mne byla nakonec nejvíce světlá varianta trefou do černého), nepočítejte s velkým krytím. Naopak, pokud trpíte na znatelné kruhy pod očima, nezapomeňte na korektor. Jen BB krém vám stačit nebude. 


V akci:
 

BB krém od laSaponaria rozhodně patří mezi ty, které byste neměli jen tak opomenout při výběru. Dělá skvělou službu a navíc vydrží bez rozmazávání větší část dne (ano, ideálně sem tam přepudrovat, jak jsem už zmínila). Za mne skvělý počin, který skvěle doplnil mou jarní make-up taštičku.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig