středa 17. února 2021

Hydrophil: Balzám na rty

Hezký podvečer,

venkovní teploty nás v posledních dnech trochu pozlobily a zrovna dnes to vypadá na příchod oteplení. Což je fajn, ale těmito výkyvy trpí nejenom pleť, ale i rty...

Před časem jsem navázala dlouhodobější spolupráci s webem Econea, a tak častokrát narážím na takové výrobky a značky, které jsem dříve ani neznala. Nebudu lhát, i když jsem na Econee občas nakupovala již dříve, zaměřovala jsem se spíše na úklid domácnosti a podobné vychytávky. Nyní tedy objevuji právě tu kosmetiku a určitě se s vámi podělím i o mé dojmy... :-) 

Co si budeme povídat, suché rty dokáží pozlobit každého a ani aktuální roušková situace tomu nenapomáhá. Proto je potřeba hydratovat, hydratovat a opět hydratovat. 


Rtěnky jsem v podstatě odložila již před několika měsíci a až na malé výjimky je nepoužívám. Ale balzámy, to je něco jiného. Těch mám naopak vždy několik v záloze a mažu neustále... :-) 
Jedním z nováčků v mé "balm sbírce" je tento balzám od značky Hydrophil, který je 100% přírodní a zároveň mne opravdu překvapil, jak funguje. 


Asi prvním, co každého musí u tohoto balzámu zaujmout, je balení - jednoduchá plechová krabička s posuvným víčkem. Opravdu pěkné a neotřelé a zároveň funkční. Balzám je sám o sobě vcelku velmi tuhý, ale dobře se nanáší (musíte prstem, štětečkem či špachtličkou - ideální je tedy spíše na doma), roztírá a velmi rychle se vpíjí. Rty krásně vyživí a hydratuje. Stačí jej jen maličko a rty pokrýt jemnou vrstvou, a tak vám vydrží docela dlouho. 
Je neparfemovaný, a tedy se nemusí bát použít jej i pánové. 


Co tedy říci závěrem ke shrnutí? Rozhodně kousek, který stojí za povšimnutí a který navíc "udělá i parádu", pakliže jste fandou minimalismu. Jediná nevýhoda je to nanášení, ale "do toho jdete" již s nákupem a za mne to není takový problém, protože po něm sahám zejména doma u PC. 

Znáte výrobky značky Hydrophil? Které byste mi doporučili? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig