středa 14. července 2021

laSaponaria: Tělový peeling s citrónovou trávou a mátou

 Dobré ráno,

počasí je v posledních dnech "veselé" (teplo, bouřky..) a tak je potřeba o své tělo pečovat o to více. Na ty změny totiž reaguje a my si to nemusíme ani zpočátku uvědomit. A protože je potřeba vše vzít od základu, mám pro vás dneska tip na jeden tělový peeling. 

Značku laSaponaria jsem si v posledních měsících vcelku dost oblíbila. Její výrobky mi sedí, jsou pečující, pěkně voní a zároveň jsou šetrné k přírodě. Proto, když jsme si v rámci spolupráce s Econeou vybírala, co otestuji, zabrousila jsem právě k této značce. 

Peelingy na tělo mi ve sprše nesmí chybět. Dle mne je to pečující základ, po kterém by měl každý jednou až dvakrát týdně sáhnout.  Samozřejmě je potřeba vybírat takový, které bude opravdu pomáhat a pečovat...


Bio Scrub od značky laSaponaria spadá přesně do kategorie těch, u kterých si již po prvním použití řeknu "tak tebe si nechám". A že já jsem v tomto ohledu opravdu vcelku přísná. 

Začneme balením - klasická krabička se šroubovacím uzávěrem je pro tento typ výrobků v podstatě nejčastější a asi nejlepší. Byť já ji nemám obecně příliš ráda - kolikrát do ní ve sprše naberu trochu vody... 

Peeling jako takový je velice hutný, což není na škodu, ale je potřeba s tím počítat. Velice intenzivně a krásně voní po citrónové trávě - přiznám se, že mátu z něj příliš necítím, jen opravdu při větším soustředění :-) . Vůně je to opravdu krásná a cítíte ji z těla ještě dlouho po vykoupání. 
Scrub je spíše "hrubozrný", a tak vám kůži pěkně "odrbe" do hladka, ale zároveň ji zanechá nádherně jemnou a hydratovanou díky esenciálním olejům, které obsahuje. Navíc, po použití nemám pleť rudou či jinak podrážděnou. 


Jasně a stručně - za mne jednička s hvězdičkou, kterou doporučuji vyzkoušet. Zakoupit jej můžete na webu Econea ZDE

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig