pondělí 26. července 2021

Makeup Revolution - Pečující sada na rty

 Dobré ráno,

pokud bývá v péči něco opomíjeno, pak to jsou rty. A to není výčitka ostatním, sama to tak mívám, že rty "řeším" až ve chvíli, kdy je to nevyhnutelné. Což je samozřejmě špatně.... 

Mám pro vás tedy jeden rychlý tip, díky kterému tu prevenci můžete vylepšit :-) 

Díky výhře u Katy Osička, jsem do rukou dostala sadu od Makeup Revolution určenou právě na péči. Sada se skládá ze tří jednotlivých kousků, které můžete používat i samostatně a určitě nebudete zklamáni. 


Prvním kouskem je scrub. Přiznám se, že jsem čekala něco, co vám rty bude díky malým kouskům drhnout a brousit. Ovšem chyba - je pěkně jemný, středně hutný a rty krásně vyhladí během chvíle. 


Jako krok dvě v péči o rty zvolte pečující masku. To je můj asi nejoblíbenější výrobek z této sady. Maska je velice hutná, přilne ke rtům a po chvíli působení cítíte, jak jsou rty krásně hydratované a šťavnaté. Navíc drží na rtech opravdu dlouho, takže hravě může suplovat i průhledný balzám či lesk na rty. 


Třetí - závěrečnou péčí je olej, který rty udrží déle hydratované a navíc má lehkou narůžovělou barvu, která na rtech následně chvíli vydrží. Nicméně nečekejte nějakou převratnou výdrž. Jedná se přecijen o péči, díky které rty nachystáte pro další zkrášlování v podobě rtěnky či lesku... 

Pokud, stejně jako já, máte značku MUR rádi, tak určitě po této kombinaci sáhněte.  Měla jsem v minulosti spoustu pečujících přípravků (i daleko dražších) a výsledek u tohoto je naprosto skvělý. Doporučuji všema deseti! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig