úterý 20. července 2021

Tvořivý týden #29

 Pěkný večer, tvořivci,

minulý týden jsem dotáhla velkou část rozdělaných kousků a musím sama sebe pochválit (ve vší skromnosti), jak to vše dopadlo... 

Kolegyňkou z práce jsem byla oslovena pro novou spolupráci z oblasti jógy pro děti, a tak vznikl první jógínek - frajírek, který má ruce a nožky vyztužené drátky. Určitě vám o jógíncích časem napíši více, prozatím si toho prvního však můžete prohlédnout... :-) 


 

Před časem jsem si ušila díky online kurzu Veroniky Mocové první kožené balerínky a cácorky samozřejmě také chtěly nějaké nové botky. Rozhodla jsem se nakonec pro sandálky, protože v tomto počasí jsou přecijen nejpraktičtější. 


Mám výhodu, že cácorky mají stejně velkou nohu a i po zakreslení a měření jsem nakonec mohla použít stejný střih. I tak jsem si přišla jak vytížený obuvník. 

 

Z výsledku jsem nadšená a cácorky také. Každá si zvolila vlastní obrázek na dozdobení a i když mají botky své nedokonalosti (například mi došla šedá barva, a tak je vnitřní část lehce flekatá), jsem na sebe hrdá, že jsem je zvládla ušít. 


 



Synovec měl svátek, a tak jsem mu spíchla letní kraťasy ze skvělé teplákoviny s motivem motorek. Myslím, že to vcelku nečekal a snad mu to udělalo radost :-) 

 

Cácorky brázdí příměstské tábory a jógamatky jsou v permanenci, a tak jsem jim nachystala lepší gumové "nosiče" místo původních provázků. 

Opět mám na tento týden tvořivé plány, a tak uvidíme, co vše vyjde... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig