úterý 28. září 2021

Maybelline: Lash Sensational Sky High

 Pěkný podvečer,

pokud také rádi zkoušíte nové typy řasenek a hledáte tu nej, tak tento článek je právě pro vás....

Tato řasenka se před časem objevovala ve všech možných reklamách na internetu, časopisech i televizi, a tak jsem byla hodně zvědavá, jaká ve skutečnosti je... 

Už na první pohled má opravdu zajímavý obal - jednoduchý, robustní s narůžovělou barvou a lisovaným nápisem. Vcelku efektivní, co myslíte?


Samozřejmě ale na obale to nestojí - ať působí jakkoli - důležité je to, jaká je řasenka uvnitř.
Kartáček je užší a s kratšími hroty, a tak jsem se trochu bála, zda bude řasy dobře oddělovat. Strach byl nicméně zbytečný. Barvy na řasy nanese opravdu vcelku dost, ale pěkně je obalí a rozdělí, takže  řasy budou pěkně zvýrazněné, natažené a i jemně zdvihnuté. Což je přesně to, co se mi líbí.

Řasenka drží na řasách celý den - nedrolí se, neobtiskává ani nerozmazává. Za mne super!  Naopak je pak trochu problém s odlíčením, protože drží opravdu dobře.... :-)  



V akci: 



Za mne naprostá spokojenost a mohu jen a jen doporučit vyzkoušet! 



SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj :-) řasenku jsem ještě nezkoušela, má jiný tvar kartáčku než si kupuji obvykle a trochu mě děsí jeho všemi zmiňovaná ohebnost. Designově mi to připomíná trochu jejich lesky na rty v obdobně robustním balení, tenhle styl se mi fakt líbí. Na drogerku je takový netypický.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono to s tou ohebností není tak horké, protože to by člověk musel více zatlačit, aby se ohnul, takže toho bych se nebála :-) já dříve používala takové ty hodně velké a objemné kartáčky a musím říct, že poslední dobou naopak přecházím na tyto úzké, se kterými se pracuje dobře. Ale záleží hodně i na řasence jako takové... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig