úterý 9. listopadu 2021

Tvořivý týden #45

 Hezký večer, tvořivci,

jak bych popsala uplynulý tvořivý týden - no vlastně jedním slovem "bullží"... 


Že nevíte, co to slovo znamená? Nevadí. Já jej poznala před pár lety, když jsem začala sledovat Život bulíka a už mi zdomácnělo.  
To že máme doma právě jednoho mini bulíka, který mne nás co chvíli inspiruje, to už víte, pokud mne sledujete delší dobu, ale že pár ušitých čapek navíc z přebytku látky (protože jsem sysel, co kupuje vše ve velkém) mi otočí poslední dva týdny vzhůru nohama, tak to jsem upřímně nečekala. Jak jsem vám už posledně psala, zájem o čepičky byl a je veliký a já jsem za to velice ráda. Teď už nešiji z "přebytků", ale doobjednávala jsem regulérně materiál na zakázku. a šila v každé volné chvíli. 


A nejenom čepice - i když těch bylo v klasické variantě v minulém týdnu celkem 18 kousků, ale i pár čelenek a nákrčníků (od každého po šesti kusech). 


Navíc se mi podařilo sehnat tuto pěknou teplákovinu, ze které si cácorky vyprosily trička a zároveň mi zbylo na dalších šest čapek a nákrčník... 


Povedlo se vám jednotlivé kousky spočítat? :-) No málo jich nebylo a já mám ohromnou radost, jak se líbí a jaký je zájem. Sháním další bull motivy a povím vám, že plánuji i něco jiného než čapky (i když ty stále zůstanou). No uvidíme... 
Navíc jsem také vytáhla ještě kousek jorkšírkové látky a mám nachystaných pár čepic v tomto designu. Cácorky totiž jorkšírky a podobné malé pejsky zbožňují, a tak bylo jasné, jakou látku pořídit. 

Ke každé objednávce dávám drobnůstku jako poděkování za nákup - nejčastěji malý knoflíček pro štěstí. Na dobu adventu, kdy je vše hektické, jsem se rozhodla přidat i malé makrame ozdůbky, které prozatím nelze zakoupit samostatně. Věřím, že udělají radost.  Takže pokud plánujete objednávku, tak malý tip, co vás v adventních týdnech bude čekat :-) 

Dobrou s kobrou! 

SHARE:

2 komentáře

  1. Jsi neskutečně šikovná! Bulíková látka je úžasná! Kdo je nadšenec do bulíků, ten to musí tutově mít taky! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig