Hezký podvečer, kuchaříci,
chcete pár tipů "z kuchyně" před víkendem? Pak pro vás něco mám... :-)
Snídaňové menu v podobě ovesné kaše s mussli, jogurtem a domácí marmeldou nebo banánem je naprostá bomba a u nás doma i klasika, které neodoláme.
Stejně tak ale neřekneme "ne" lívancům (tentokrát lehce skořicovým) či vaflím.
Polévky jsou podzimním tématem číslo jedna. Milujeme vývary a poslední dny jsme si oblíbili zejména ten z uzených žeber.
A samozřejmě skvělé čočkové a podzimní dýňové také rádi v naší kuchyni najdeme prostor.
Domácí obědy během práce nejčastěji řeším omeletou, strispy z horkovzdušné fritézy a třeba batátovými hranolkami. Ty mám hodně ráda a pokud jste je ješte nezkusili, určitě doporučuji.
Pokud je čas, tak třeba řízek, žebra opečená s javorovým sirupem nebo vege guláš je tou skvělou rychlou variantou na klasický oběd nebo večeři.
Milujeme rizoto, brambory zapečené nebo těstoviny. Vše je rychlé a dobré.
Sladké a slané pečení nesmí chybět. Bagetové těsto vždy rozdělím a máme pak čerstvé pečivo více dní.
Bábovky a koláče jsou pak super snídaní a svačinou během týdne , kdy cácorky chodí do školy.
Svačinkové tipy:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.