středa 19. října 2022

Tvořivý týden #36 + 37/2022

 Dobré ráno, tvořivci,

co v minulém týdnu odpadlo od háčku či stroje? Inu, pár kousků by bylo ...

Hodně mne baví pletení na mlýnku. Možná proto, že v klasickém pletení jsem stále ještě začátečník. Ale stále mne neopouští myšlenka, že jednou to pletení přeci jen "přemůžu". Nicméně do té doby jsem se zásoby strojky třech velikostí a hodně často po nich sahám. 


Tentokrát jsem při přeskládávání materiálu (ano, to také dost často dělám :-) ) vytáhla přízi Mink, ze které jsou věci krásně měkké a jemné, ale na háčkování to je tak trochu malé peklo... Na mlýnku se s ní ale pracuje překvapivě dobře, a tak jsem umotala měkkého hajánka. Zatím nevím, komu ho dám - dost často si takto věci tvořím "do zásoby" a pak je dostane malá návštěva či někdo k nějaké oslavě nebo je dám do dobročinné aukce. Prostě jen tak pro radost, protože cácorky už různých výtvorů mají opravdu hodně. 

No a protože opravdu je toto pletení jednoduché, brzy se můžete i těšit na návod.


Dokončila jsem pro cácorky také druhou tuniku. Mám z toho radost, protože jsem ji stihla "tak akorát" a brzy vám ji ukážeme snad i v akci.. :-) 


Občas si s cácorkama o víkendech či večer jen tak tvoříme - holky tentokrát z "moduritu" a já si vzala vodovky. Kreslit neumím a kdejaký školák mne strčí do kapsy, to tvrdím stále, ale hrozně mě to baví. 

 

A jak tvoříte vy během podzimních dnů? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig