pondělí 17. října 2022

Yves Rocher: Pure Algue

Dobré ráno,

pokud uvažujete o nějaké nové čistící večerní péči, tak určitě čtěte dál. Mám pro vás jeden zajímavý kousek.


U Yves Rocher teď nenakupuji tak často jako dříve - ne že bych nechtěla, ale u tohoto obchodu mne tolik nebaví e-shop jako to, když přijdu do jejich klasického obchůdku. To jak mají zboží vyskládané, to čisto, prosvětlení... Nevím, jak přesně to popsat, ale ta atmosféra je prostě příjemně "svá" :-) A proto, když už v blízkosti tohoto obchodu jsem, ráda nakouknu a koupím vždy  něco mne známého a k tomu nějakou novinku.  Jako třeba tento čistící gel - tedy možná už je v prodeji delší dobu, ale určitě mi rozumíte...:-)


Tento čistící gel je velice jemný, hutný a dobře odstraňuje zbytky make-upu. Po použití je pleť jemná, hladká a nepodrážděná. Nicméně určitě neopomíjejte následně i hydrataci za pomoci séra a krému. Co se mi moc líbí, to je to, že jej skvěle můžete použít s konjak houbičkou, Foreem i jen tak nanést a čistit rukou a vždy docílíte krásně čisté pleti. 
Na použití stačí jen malé množství, a tak vám toto balení vydrží opravdu dlouho. 

Mám pocit, že poslední dobou obecně narážím na skvělé kosmetické kousky. A jsem za to ráda, protože pak vám je tu mohu vychválit - stejně jako tento čistič. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig