pondělí 3. října 2022

Sonnetor: Ovoce na žížu

 Pěkné odpoledne,

počasí už moc teplu nepřeje, a tak se u nás kromě polévek i čím dál více zabydlují čaje...

Já mám ráda vše možné druhy a chuti - a dost čato sypané. Nicméně nyní jsem se u Sonnetoru díky spolupráci s webem Econea zaměřila na ty klasické sáčkové. Tedy klasické. Ono i v tom sáčkovém světě není čaj jako čaj.. 


Česko - rakouskou značku bio produktů asi nemusím příliš představovat. Již dříve jsem o ní psala zde na blogu nebo na mých sociálních sítí. Už nějaký ten pátek patří mezi mé oblíbence v koření, bylinkách a sypaných čajích. Ty má skvělé. Proto mne zajímal i čaj sáčkový. Zda bude stejně dobrý jako sypaný či nikoli... 
A tedy ruku na srdce, já si i do budoucna ty sypané neodpustím, ale musím říct, že tento ovocný čaj se moc povedl. Je jemný, krásně po uvaření voní i chutná a moje cácorky jej milují. Díky jednotlivě baleným sáčkům se skvěle hodí i na cestování, když je třeba nechcete vozit celou krabičku. 


Pokud tedy milujete čaje a chcete i aby vaše děti si dopřávaly kvalitnější kousky, tak zkuste tento. Navíc na Econee naleznete i spoustu jiných druhů. Ty my u nás doma určitě také vyzkoušíme... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig