úterý 11. října 2022

Ze dna koše #2/2022

 Hezký večer,

co po dlouhé kouknout na pár kosmetických kousků? Ano, pravidelníček spotřebovanců je po několika měsících tu...

Dlouho jsem přemýšlela, jestli vůbec ještě tyto pravidelníčky dělat. Ale zatím je držím, protože jednak mě to baví a druhak ne všechny kousky, které si zaslouží pozornost, stíhám samostatně recenzovat. Ale pak tu jsou samozřejmě i stálice, které jen tak proběhneme na fotkách.

 

Sprchové gely mám ráda pěnivé, pečují a hydratační. To většinou splňuje Nivea a Ziaja na 100%. Co jsou pak super voňavé kousky to jsou od BBW, Rituals a pak mne také překvapily kousky od Douglas, které jsem měla ještě v adventním kalendáři. 


Deodoranty a antiperspiranty jsou nedílnou součastí "Must have" výbavy a já si v poslední době oblíbila zejména ty od Adidas. Jemně a svěže voní, jsou nedráždivé a opravdu "drží". 


Krémů mám vždy otevřeno několik najednou. Skvělé jsou kousky od Rituals  a Nivey - nádherně voní (Rituals více intenzivně) a výborně hydratují. 


Odlíčení a následná peče je základ. Stárnutí nikdo z nás nezastaví (a na botox mne neužije), a tak je dobré o pleť pečovat. Vždy - i když nejste nalíčení (ano, paradox) je potřeba pleť vyčistit. Za mne skvělé jsou odličovače od Garnieru, Skvěle překvapila micelárka od Nuance a pak ještě dočistit nějakým gelem. Třeba tím od Ziaja. 
Na noc je pak dobré (a nutné) nezapomínat na hydrataci v podobě nějakého séra a krému na oční okolí (Estee Lauder prostě "fakt umí", to jinak nejde ani popsat) a nanést krém či noční masku. 


Dekorativku nyní tolik nekupuji a spíše jen případně doplňuji. Co se řasenek týče, tak zkouším stále nové a nové a řeknu vám, že Oriflame se začal řasenkově hodně lepšit - neslepují, nedrolí a mají i dobré kartáčky. 

 

Mám období, kdy chci mít vlasy dlouhé a pak také to, kdy bych je nejradši ostříhala na ježka (ale ještě jsem to neudělala). Šampóny držím klasicky ve značkách Ziaja a Aussie. Kdy skvělým zpestřením byl kousek od Tomas Arsov. Laky na vlasy  jsou u mne ve znamení Loreálu a jejich Ellnetu. No a co se suchých šampónů týče, tak stále a jedině Batiste. Když zkusím něco jiného, tak prostě "není to ono" a ke svému oblíbenci se zas vracím zpět.

Snažím se tu kosmetiku až tolik nekřečkovat a ukazovat v průběhu, ale dokud mám zatím i prostor, kde obaly skladovat, tak sem tam takovýto souhrn asi stále můžete očekávat :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig