pátek 15. ledna 2016

Elf Beauty Book paletka

Hezký den, krásky,

jsem zde se slibovanou další (a prozatím poslední) recenzí na Elfího Ježíška - tentokrát na paletku Beauty Book. Je to druhá z Elf paletek, kterou jsem dostala k Vánocům, takže se určitě nevyhnu menšímu srovnání (o první si můžete přečíst ZDE).





Poslední dobou mne hodně baví barvy a jejich míchání, takže o to více mi udělalo radost to, že paletka je v barevné variantě Chic. A že tam těch barviček je! Celkově 48 :-)

Pigmentací se příliš neliší od její kolegyně z předchozího Elf článku - je střední až vyšší. U tmavších odstínů je určitě lepší oproti těm světlejším.  Příliš nepráší a výdrž je opět super - od rána do večera téměř beze změny (používám pod stíny bázi).

Tentokrát si nemohu ani stěžovat na obal. Vnější část je z tvrdého papíru, ten se tedy brzy asi "oťapká" a myslím, že čištění bude nic moc, ale vnitřek je z plastu a tak otření není problém. Zavírání na magnet mi taky vcelku vyhovuje. Uvidíme (a vy určitě také na Instagramu), jak bude obal po čase používání ;-) Aplikátor na stíny je za mne zbytečný - upřímně již používám jen štětce, takže tento ponechávám v obalu bez použití..

V porovnání s předchozí paletkou je podle mě tato o něco lepší. Navíc mi nabízí obrovské množství barevných kombinací ;-)

Na oficiálním webu prodejce jsem paletku našla ZDE
.






Paletka v hlavní roli :-)





SHARE:

2 komentáře

  1. taky jsem po ní pokukovala, ale nakonec do ní nepůjdu...přemýšlím nad Sleekem, kdysi jsem ho zkoušela a byl parádní, krásně máslovitý stín, všechno...:)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako není špatná, ale myslím, že Sleek je lepší. Respektive vím to - jednu Sleekačku mam doma a je boží a v porovnání s touto jsou ty stíny opravdu lepší. Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig