úterý 5. ledna 2016

Ze dna koše #1

Hezký den krásky,

Ráda bych i letos pokračovala v tradici "spotřebovaných článků". Tentokrát pod označením "Ze dna koše" - no snad mi ten název vydrží a příště jej nezměním ;-) Určitě se budu zase držet čtvrtletního uspořádání, které mi v mém případě přijde nejlepší, jelikož za jeden měsíc tolik výrobků nespotřebuji, jak jich mám hodně, a zase vám nechci ukazovat  dva tři prázdné obaly.

No tak jdeme na první letošní článek, i když vlastně loni spotřebovaných výrobků, protože tyto jsou z období říjen - prosinec...




Stejně jako pokaždé, i tentokrát jsem se snažila o menší roztřídění podle typu použití.
Tentokrát jsem ještě nově přidala smajlíkové hodnocení:

:-)) super výrobek
:-) dobrý výrobek
:-| střed
:-( nic moc
:-(( hrůza


Sprchové gely

Sprchové gely a pěny mám opravdu moc ráda a nedá se říct, že bych měla vyloženě jen jeden oblíbený. Miluji ty od Yves Rocher a hodně mě baví i od Oriflamu či Avonu. No a sem tam kradu i ty, co používají mé holky :-)

Chlorella sprchový gel - hodně se mi líbil krém od této značky, o kterém jsem Vám ZDE také psala, a tak když jsem jej objednávala mamce, zkusila jsem i sprcháč. Vůně sice není nějak moc intenzivní, ale neurazí. Co se mi ale moc líbilo, bylo že hezky napěnil a na kůži zanechával film jak po krému, který ale nebyl mastný. Takže :-)

Yves Rocher sprchový gel s levandulí - tyto sprchové gely jsem zde vychvalovala již několikrát a pořád mne neomrzely. Jsou úžasné - voňavé, hydratují, krásně pění... Hodnocení :-))

Oriflame ananasový sprchový gel - tak tento se jak vůní, tak jemností a pěnivostí naprosto vyrovnal oblíbeným Yves Rocher. Měla jsme několik balení a i jich docela dost rozdala. Je super a určitě jej brzy zase koupím, pokud bude v nabídce. :-))

Ziaja Intima -  výrobky této značky mám docela dost ráda a musím říct, že tento mne také nezklamal. Je jemný, bez vůně a nevyvolal u mne žádné alergické reakce či svědění.  :-)

Oriflame dětská pěna do koupele - naše holky mají rády ve vaně bublinky (asi jako většina dětí), a tak jsem zkusila koupit tuto pěnu. Což o to, bubliny dělala pěkné a i se trochu jakoby třpytí, ale ve vaně to pak dost klouzalo, takže za mne už ne :-(

Nivea dětský mycí gel  - to je jedna z našich stálic na dětské mytí. Střídám ji s Hippem a sem tam na zkoušku koupím něco jiného, ale k tomuto se ráda vracím. Hezky voní, dobře pění a holkám nevysušuje pokožku. A je to právě jeden z těch prostředků, které jim ráda kradu :-))



Deodoranty / Antiperspiranty

Borotalco - novinka letošního léta, která se hodně rozmohla a musel jí mít snad každý. No ani já nebyla výjimka. Ale zase jako na rovinu, že by to byl takový zázrak. Chápu, že každému vyhovuje něco jiného, ale zrovna u tohoto mne vadilo, že mi dělal na oblečení docela bílé skvrny (naštěstí šly vyprat). Co ale oceňuji, je výdrž. Nebudu ho úplně zatracovat a možná ještě v budoucnu nějaký vyzkouším, ale jak říkám, žádná hitparáda pro mě. :-|

Playboy - ten mi v obchodě hrozně hezky voněl, tak jsem jej nakonec zkusila. No ale ta vůně bylo tak to jediné. Za mne tento už asi nee :-(


Krémy, tělový mléka ...

Balea oční krém - myslím, že to byl první z očních krémů, které jsem začala pravidelně používat (přeci jen nemládnu, že ;-) ). Je jen jemně parfémovaný, rychle se vstřebává a krásně hydratuje. :-)

Chlorella krém - za mne naprostá jednička, kterou jsem koupila i své mamce. Samostatnou recenzi naleznete ZDE :-))

Ellie tělové mléko - toto tělové mléko jsem dostala před rokem k Vánocům, ale protože jsem měla ještě nějaká jiná otevřená balení, nechala jsem si ho až na později. Přiznám se, že o této značce jsem dříve neslyšela a viděla ji poprvé, ale mléko mne hodně překvapilo. Je tak akorát hutné, dobře se vstřebává a zanechává jemný, ale hlavně nemasný, film. Za mne super :-))

Loccitane krém na ruce s bambuckým máslem - co k němu dodat, než že je nej! Asi jediný krém, který mi pomáhá a 100% vyhovuje, což už jsem zde i v minulosti psala. Jen ta cena... :-))

Avon Solutions gel proti celulitidě - no jako řeknu vám, nic moc. Tedy hlavně to nic. Neviděla jsem žádný efekt (a to nejsem najivní, že bych si myslela, že pouze krém zabere) a ještě jsem byla ulepená. :-(( 



Veet depilační pásky - ty jsou docela fajn, neměla jsem na ně žádnou alergickou reakci a i vcelku dobře depilovaly. I když teplý vosk, strojek nebo cukrová pasta... ty jsou opravdu lepší. Toto je taková rychlá nouzovka :-)



Dekorativka

Řasenka Avon Big - výborná. hodně mne potěšila. Recenzi naleznete i ZDE. :-))

Rimmel Scandaleyes - o této řasence jste si mohli přečíst již ZDE. Je výborná, jen ke konci už hodně zhoustla a šla opravdu špatně nanášet. Ale zas já ty řasenky opravdu po 3-4 měsících vyhazuji a kupuji nové, takže za mne ok. :-))

Estyle voděodolná řasenka - další skvělá řasenka, na kterou jsem také psala samostatnou recenzi ZDE. K ní se mi jednou "povedlo", že nedržela poté, co jsem si make-up zafixovala sprejem (fixátorem makeupu od Avonu), to šla bohužel i po promnutí očí dolů, ale jinak super :-))

Dalším super kouskem od Estyle je makeup. Recenzi naleznete ZDE a já si jej určitě zase časem objednám. :-))

Gelová "řasenka" na obočí od Catrice - to je má první gelová řasenka na obočí vůbec a je výborná. Krásně a přirozeně obočí vybarví, lehce vyplní a dobře zafixuje tvar. :-))

Pěnový make-up od Essence - další ze super výrobků (koukám, že dnes dekorativku jen chválím :-) ). Ráda se k němu opět vrátím. Pokud vás zajímá recenze, tak je ZDE. :-))



Vlasy

Lak na vlasy od Baley - neurazí ani nenadchne. Vůně vanilky mi zrovna v tomto podání nesedí, ale zas taková hrůza to není. Zafixuje dobře a ani následné vyčesávání není nejhorší. Ale upřímně, znovu si jej asi už nekoupím... :-| 

Schwarzkopf pěnová barva na vlasy je moje stálice, ke které se ráda vracím :-))

Šampony od Aussie jsem si hodně oblíbila a vracím se k nim (respektive zkouším nové druhy). Krásně pění, dobře umyjí a velmi dobře se vymývají. Vlasy se po nich dobře rozčesávají a  nemám je po usušení ani tak elektrizující jako jindy. 

Aussie Beach Waves - to byl další hit letošního léta (nebo mne to alespoň tak přišlo) a já se za lahvičkou honila skrze drogerky, Nikde nebyla k dostání, až pak náhodou.... a výsledek - na léto efekt hezký. Pokud má někdo lehce zvlněné vlasy, tak mu je ještě více "zavlní". Opravdu jako od moře. Na mé rovné měl "pramínkovací" a tužící efekt. Hodně jsem jej používala, když jsem si ten den nechtěla vyloženě mýt hlavu (v těch největších vedrech bych ji mohla mýt tak 2-3x denně) a pak upravila do rozcuchu, zasponkovala, zagumičkovala a výsledek byl super. Mastnota nebyla vůbec vidět a následné vymývání nebyl také problém. takže :-)

Balea šampon After Sun -  Ten byl opravdu nic moc. Nějaké extra vlastnosti jsem nepostřehla a že by vlasy vydržely dlouho "čerstvé"? To bohužel ne :-(



Péče o pleť

Garnier Micelární voda - super, super , super. Koupila jsem ji asi za 100,- (už přesně nevím, ale byla v akci) a vyrovná se i těm drahým. Nedráždí, dobře odlíčí a i s voděodolnou řasenkou si vcelku poradila (jen s trochou práce). Za mne aktuální jednička a již mám koupené druhé balení - tentokrát zkouším "zelenou" verzi. Takže :-))

Avon Planet spa - tento gel na mytí obličeje byl moc fajn. Lehce, ale opravdu jen malinko, pění, dobře obličej umyje od zbytků make-upu (i když po Garniier micelárce tam toho moc nezůstane ;-) ) a nedráždí.  Závěr :-) 

Pleťová voda Cien - další super produkt za málo peněz. Nedráždí, dobře očistí, jemně voní. Už mám také druhé balení a vy se můžete na recenzi kouknout ZDE. Hodnocení :-))

Oriflame Sweedish Spa peeling -  výrobek, který mi vydržel, i přes malé balení, vcelku dlouho, protože stačí opravdu malé množství. Také jsem o něm ZDE již psala. :-)






Tak co na to říkáte? Málo těch výrobků není, ale zas za tu dobu to také není moc ;-) Znáte některé z nich? Máte na ně podobný názor nebo naopak se mnou nesouhlasíte? :-) Dejte mi vědět, čím více názorů, tím lépe ;-) 

SHARE:

8 komentářů

  1. tak prelouskano :))) Jinak za mme teda Borotalco velike zklamani. Nastesti jsem vyzkousela diky DM skautu... mela jsem alergickou reakci ze jsem ani ruce nemohla dat k sobe :(( takze nikdy vic:-) Jinak koukam ze rasenky ti celkove vyhovuji:-) za me nej od s-he a rimmel :) a pak teda mam moc moc rada baleu - sampon mam ted na poskozene vlasy i s maskou a super a sprchace ruzme menim .)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já naštěstí takovou reakci neměla, ale ty bílé skvrny jsou taky nic moc.
      Dříve jsem musela řasenky sakra vybírat, aby mi sedly a nepálily, ale teď se to nějak zlepšilo, tak můžu více zkoušet.
      Od Baley mám nově masku na vlasy a ta je super. Určitě ji tady brzy ukážu, jen ještě radši testuji :) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Takisto mám Ziaju strašne rada, patrí k mojim pravidelne kupovaným značkám či už ide o pleť alebo o telo. Najnovšie používam aj vlasovú kozmetiku, ale tá je skôr taký priemer. Z intímnej starostlivosti som ich produkty doposiaľ neskúšala, no pravdepodobne v budúcnosti vyskúšam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasové produkty jsem od nich ještě nezkoušela. Teď opravdu nejvíce ujíždím na Aussie a různě střídám :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Vyzkousela jsem sprchac od yr s tou samou prichuti a miluji ho. Dale jsem vyzkousela garnier micelarni vodu ta mi celkem i vyhovuje. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty jejich sprcháče miluji. Jakmile jdu kolem obchodu, tak většinou alespoň jeden odnáším :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  4. Krém na ruce od Loccitane jsem dlouhou dobu používala taky, ale přešla jsem na méně hutnější :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na jakou značku jsi přešla. Já mažu pořád a střídám různě Avon, Oriflame,YR apod. a tento mám (právě kvůli vyšší ceně) jak takovou tu poslední záchranu a lepší jsem ještě nenašla :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig