neděle 17. ledna 2016

Velvet Eye

Hezkou neděli krásky,

Nedávno jsem po nějaké době brouzdala na webu Dekorativky a neodolala.... Ano, tušíte správně, ten nákupní košík nezůstal prázdný a já vám postupně vše ukáži - ať už v samostatných recenzích nebo pak měsíčních novinkách ;-)
A to už plánuji další nákup, ale psssst ;-)




No a dnes jsem si připravila první dvojici výrobků - tentokrát se jedná o krém a gel na oční okolí od značky Ziaja.

Myslím, že nikomu tuto značku představovat příliš nemusím. Já mám jejich výrobky hodně ráda a na jejich "kozí oční krém" nedám dopustit. Tentokrát jsem si ale řekla, že vyzkouším zase něco nového.
O oční okolí se snažím starat pravidelně (nemládnu, že...), a tak má volba padla na rozjasňující krém s chrpou a na gel s šalvějí proti otokům.

Pokud máte malé děti (i když kolikrát i bez nich), tak se vám ne vždy poštěstí se celou noc v klidu vyspat - určitě mi dá každá mamina za pravdu, a pak jsou ty oči kolikrát opuchlé nebo se vám udělají tmavé kruhy jak od špatných stínů. V horším případě nastane kombinace obojího. A proto jsem cíleně volila tyto dva typy produktů.  Výsledek?





Rozjasňující krém s chrpou mne nadchl hned po prvním použití. Neříkám, že ty kruhy "vyzmizíkuje" úplně, ale tedy efekt je u mne wow. Opravdu obrovská redukce, že jsem následně zbytek překryla jen lehkým make-upem. Za mne super jednička!
Má jemné složení, rychle se vstřebává, vůně není téměř cítit (je jemná a příjemná) a nelepí. Dobře se na něj i chytá make-up -nehrudkuje, nedělá linky...


Krém za 89,-  naleznete ZDE.




Gel s šalvějí proti otokům není také špatný, ale nadšení z předchozího nepřekonal. U něj mi už to vstřebávání trvalo trochu déle. Je ale také krásně jemný, jen lehce parfémovaný (neznatelně) a v kombinaci s make-upem nebyl žádný problém. Lehce jakoby chladí (nebo alespoň já měla ten pocit) a trochu ten otok opravdu redukuje - neměla jsem tedy nějak mega výrazně opuchlé oči, ale výsledek se dostavil. Takže pokud na otoky trpíte, určitě vyzkoušejte. Na e-shopu jsem ho aktuálně už nenašla, ale snad jej časem doplní ;-)




Nemohu s ubránit podotknout, že pokud by tyto dva produkty byly spojené do jednoho, bylo by to to nej nej nej. Co myslíte? Znáte je? :-)


P.S. Pokud se vám zdá to pozadí fotografií povědomé, tak se nemýlíte - při focení receptu se mi zátiší tolik líbilo, že jsem si ho ještě takto "vypůjčila" ;-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig