čtvrtek 7. ledna 2016

Elf paletka ESSENTIALS Back to School

Hezké odpoledne krásky,

jak si užíváte sníh? Je to nádhera a jsem ráda, že zatím i drží krásně čistý a nerozpatlaný. Užíváme si procházky a ježdění na lopatách. Ale i tak se snažím nezanedbávat blog, a tak jsem tu s novou recenzí.





Manžel (ehm Ježíšek :-) ) mi pod stromeček nadělil veliký balíček kosmetiky Elf. Jednou z věcí je i paletka Essentials Back to School, která tedy byla součástí dárkové kazety (info, co jsem našla na webu prodejce ZDE).

Má moc hezké složení 18 -ti  různých stínů, které mají střední pigmentaci - uznávám, že by mohla být lepší, ale zas velká hrůza to také není (jsou srovnatelné např. s Rival de Loop, pokud znáte osobně).
Plusem je, že příliš nepráší a dobře se s nimi pracuje. Co se mi na nich ale hodně líbí je fakt, že na očích vydrží téměř bez hnutí celý den (používám pod stíny vždy bázi).

Trochu horší je obal - je to opravdu hodně tenký plast a z "pantíku" mi už vypadla jedna tyčka, takže příliš nedrží :-( Ten by potřeboval u výrobce trochu napravit reputaci.

Shrnu-li to, stíny jako takové jsou moc fajn, obal už méně, ale používám je i přes to moc ráda :-)







Elf v hlavní roli :-) 






Znáte tuto paletku, co na ni říkáte?

SHARE:

2 komentáře

  1. Na mě je tam bohužel moc barev, které bych nevyužila :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se poslední dobou učím kombinovat i takové barvy, které by mne dříve nenapadly nebo jsem si je neuměla na sobě představit a hrozně mě to baví, takže se trochu zásobuji právě hodně barevnými paletkami ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig