pondělí 25. ledna 2016

My New Necessities

Hezké pondělí,

tentokrát mám pro vás hodně oddechový článek-Vlastně jen takovou ukázku nových nekosmetických kousků, které jsem si hned od prvního dne zamilovala. No třeba tak dám někomu tip na nákup ;-)






Hodinky - věc kterou naprosto miluji a bez které jsem si svého času neuměla představit den. Vážně, vyjít ven bez hodinek bylo pro mne nemyslitelné. Měla jsem vždy několik kousků na střídání, ale klasicky jsem si oblíbila jedny a ty nějakou dobu nosila...  :-)
Co mám holky, nějak jsem se je odnaučila nosit. Respektive jsem je vytáhla vždy jen při nějaké příležitosti nebo "ofiko" návštěvě či výletu. Na běžné vycházky jsem je (ne schválně) většinou zapomínala doma.
Před pár dny jsem šla okolo místního zlatnictví a "třískly" mne do očí veliké slevy. A vedle nich "moje" hodinky. Mám ráda dva styly - celokovové a ty se širokým páskem. Mé oči tentokrát padly na druhou variantu. Sleva z více jak tisíce korun na 530,- za hodinky od Bentime? Ano, přiznám se, že zas tak moc dlouho jsem se nerozmýšlela.  Moc se mi líbí a popravdě si je ještě trochu šetřím, abych si je hned neošoupala ;-)



Další menší nutností jsou pro mne sluchátka. K telefonu mi stačí klasické "pecky" a dlouho jsme s i s nimi vystačila i u PC či tabletu, ale čím více poslouchám audioknihy (i když upřímně a paradoxně, teď mám zrovna pár týdnů bez poslechových, protože se k tomu moc nedostanu), tak mi přestaly stačit. Různě jsem pokukovala, přečetla pár recenzí a nakonec koupila jedna "pořádná" od značky Philips.
Jsem hodně ujetá na růžovou barvu, a tak mne trochu mrzelo, že zrovna ty růžové nebyly skladem. Vybrala jsem tedy bílé. A víte co? Líbí se  mi ještě víc! Prostě jednoduchý, klasický a i tak nadčasový design si mne získal ;-)





...a bez jakých vychytávek podobného ražení si neumíte představit být Vy? ;-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig