pondělí 11. dubna 2016

Když AE style poznal E style

Hezké pondělí, krásky,

tentokrát mám pro vás kosmetický,ale věřím, že i tak trochu jiný, článek.
Pamatujete na mé články o Sleek a Makeup Revolution? Určitě tedy chápete, že bylo jen otázkou času, kdy vznikne článek o mém dalším velikém oblíbenci - o kosmetické značce E style.




Ještě v době, kdy jsem začínala psát tento blog, jsem popravdě neměla o této značce ani tušení. Myslím, že prvně jsem o ní slyšela až od Lu (ze Světa podle LU). Moc se mi líbilo, že se jedná o českou značku, která působí kvalitně (a po vyzkoušení určitě každý uzná, že i je kvalitní) a která je cenové dostupná. Co si budeme povídat, zejména na mateřské dovolené, se hodí, když máte možnost ušetřit.

Nebudu zapírat, že mi přišla také hodně fajn shoda názvu značky a názvu mého blogu. Byla to opravdu vtipná náhoda a možná i tím je mi ta kosmetika více bližší či jak to nazvat.

Ale teď k samotným produktům. Pomalu si vytvářím vlastní mini sbírku a musím říct, že až na malé výjimky mi zatím vše 100% sedí a žádný z výrobků nemohu nazvat jako vyloženě špatný. Samozřejmě, každá jsme jiná a každé něco jiného sedí, ale myslím, že i tak mohu s čistým svědomím vše doporučit.

Mnoho recenzí na samostatné kousky můžete také nalézt a pročíst si zde na blogu. Tento článek neberte tedy ani tak jako recenzi, ale jako celkovou ukázku mé oblíbené české kosmetiky, která svou kvalitou může určitě konkurovat i známějším a dražším značkám a se kterou dokážete vytvořit jak nádherné večerní líčení, tak ji využívat každý den.


Řasenek jsem od Estyle vyzkoušela několik. Kterou bych ale označila jako tu NEJ NEJ? Určitě voděodolnou, kterou zde zrovna vyfocenou nemám (neb mi nedávno došla a budu si ji  pořizovat opět na léto). Řasenka do 100,-, která vám řasy krásně zvýrazní, neslepí a drží celý den? Ano, to je ona. 
No, vlastně jen jednou mne trochu nemile překvapila - po použití fixátoru na celé líčení ztratila na své voděodolnosti. Ale přiznám se, že toto zjištění byla náhoda a opakovaně jsem to nezkoušela, takže důvod opravdu nevím a zas tolik jej neřeším :-) 

Před časem jsem si pořídila tekuté linky a jsem z nich nadšená. Chtělo to sice trochu trénování, ale ve finále to líčení s nimi je jednoduché a linky drží bez hnutí od rána do večera. Rozhodně u mne vytěsnily klasické tužky či fix linky. 



Lesky na rty mají v mé šminktaštičce větší zastoupení než rtěnky. Ty od Estyle krásně hydratují a i vcelku na rtech drží - klasicky do prvního jídla či pití, pak je nutná oprava. Co se mi ale líbí je to, že nejsou ani matné, ale ani moc blyštivé. Jednoduše super střed, který mám přesně ráda. 



První (a zatím jedinou) rtěnkou je tato kráska. Ta barvička mne zaujala ihned na první pohled, a i když ji "provětrám" jen občas, tak je prostě nádherná. Navíc rty nevysušuje a ani se příliš nerozpíjí do jemných vrásek okolo rtů. 



Tuto tvářenku jsem zde na blogu chválila docela nedávno a má chvála stále trvá - super pigmentace a výdrž. Jen tedy malé mínus mám, a tím je obal. nějak se s tím šroubovacím víčkem nemůžu stále sžít. 


Tento pudr používám téměř denně. Ano, mohu říct, že to je můj "milááášek".Odstín mi úžasně sedí,vydrží mi celý den - jen t-zonu sem tam lehce poupravím, a toto balení mám skoro rok a stále není "u konce". Takže opravdu vydařená koupě! 

Mimochodem, dalším  úžasným výrobkem, který jsem v minulosti vyzkoušela a který chci opět časem zakoupit, je make - up od této značky. Je lehoučký, středně kryje, docela dobře matuje a hlavně neudělá z obličeje masku. V kombinaci s tímto pudrem a nějakou podkladovou bází vydrží celý den téměř beze změny. Na svěží líčení jsou to pomocníci k nezaplacení. 



Já jsem hodně paletková a na mono stíny mne moc neužije, ale tento mne zaujal svou barvou, kterou snad v žádné paletce (ani od jiných značek) nemám a navíc byl v akci asi za 29,- Inu, co k němu dodat? Nádhera kombinovatelná na sto způsobů :-) 


A teď už ty "mé modelky" - paletky, které postupně dokupuji a které mne jednoduše hodně baví. Dříve jsem sahala spíše po paletce Charm. Nedávno jsem ale zakoupila Purple rain a Posh a právě ta Posh mne "chytla". Je šmrncovní a pokud váháte, kterou vybrat, tak (i když se to možná nezdá) s ní vytvoříte jak lehčí, tak i výraznější líčení. Jak víte, já mám hodně ráda líčení očí odstíny do růžova. To se opravdu nemění, ale když už chci změnu a chci být spokojená, tak je to Posh :-) 







Vcelku nedávno jsem si uvědomila, že Estyle používám opravdu snad při každém líčení. To ostatně můžete vidět i  na My makeup today na mém Instagramu. Jednoduše mne baví, a tak si i zde neodpustím pár fotek "v akci".





GOLD DREAM


CHARM




PURPLE RAIN


POSH






Co vy a E style? ;-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Pěkná výbava! Já se na E-style už chystám delší dobu, ale jak je u mě zvykem, naplánuju si to a prostě trvá, než se ke všemu dohrabu... Můj seznam totiž není nejkratší :D

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, však já je už sbírám taky pěkně dlouho - řekla bych, že na tu dobu toho mám vcelku málo :-) Moc děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig