neděle 19. srpna 2018

Tvořivý týden #31

Hezkou neděli, tvořivci,

Copak jste tento týden dělali? Já jsem sem tam vzala do ruky háček, občas sedla ke stroji (no jednou) a jinak si užívala sluníčka a objednávala materiál na podzim....


V týdnu mi přišla nová Obag. Jednu už mám - větší, a jelikož jsem z ní i po více jak roce nadšená, tak  jsem si pořídila druhou - menší, na výlety. a jak jinak - vnitřek jsem si ušila sama. Je to jen rychlovka - jednovrstvá a bez vnitřních kapsiček. Na poskládání peněženky, lahve, vlhčebých kapesníčků a opalováku je ideální. 



Druhým počinem ve tvoření je háčkovaná sada pro miminko. Jedná se o kulíška a ponožtičky v purpurové barvě. Tentokrát však neputují kulíškům, ale jsou pro holčičku mé kolegyně, která se má v nejbližších dnech narodit. 


Samozřejmě i stále různě průběžně pracuji na háčkovaném bolerku, ale dělám jej už v lehce podzimní verzi a popravdě mi to prostě nějak trvá - kolikrát odbočím v háčkování k něčemu jinému apod.... Ale ono bude. Časem určitě. 


A  samozřejmě různě doplňuji materiál. Blíží se podzim, tak to bude chtít nové čepice, třeba nějakou mikinu. Určitě nové softhellky do školky... No neměla bych otálet :-) 


A jak tvoříte vy? Už se chystáte na podzim?
SHARE:

2 komentáře

  1. Krásné výtvory :) Podzim je pro mě ještě daleko, i když tento víkend přišlo krásné ochlazení, které mi podzim připomnělo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě poslední dny přijde, že se podzim hrozně přiblížil... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig