středa 14. listopadu 2018

Novinky v make-up šuplíku: říjen

Hezký středeční večer,

říjen je už dávno pryč, a tak by se hodilo trochu kouknout na kosmetiku, kterou jsem si pořídila. Není toho mnoho, ale poslední dobou se tak nějak podvědomě soustředím na "dočerpání" některých kousků, co mám již delší dobu...


Co si ale jednoduše nedokáži odpustit, to je menší doplnění své mini sbírky paletek. Tuto Morphe od Jaclyn Hill jsem si objednávala z Ameriky a rozhodně vám o ni napíši více v samostatném článku. Ona si to totiž zaslouží... :-)



V rámci ranní přípravy pleti před nanesením make-upu již auomaticky sahám také po bázi. Líbí se mi (pokud dělá, co má), jak pleť hezky vyhladí, připraví a make-up se díky ní lépe nanáší a celý den drží. Bázi od Maybelline jsem si pořídila prvně a rozhodně není špatná. Velice dobře se roztírá, vstřebává a poskytuje tak fajn základní přípravu. Co se týče toho, že by měla "zaamuflovat" známky únavy, tak to se přiznám, že bych až tak neřekla. Respektive nevidím nějaký extra rozdíl. Rozhodně to není tak, že bych si po nanesení nemusela dávat korektor na kruhy pod očima.
Takže sečteno podrženo fajn vyšší střed.


Ten nejlepší korekror? za mne rozhodně Camouflage od Catrice, který navíc stojí sotva stovku. Uznejte, že to už minimálně za vyzkoušení stojí. Já jej zde ukazuji již poněkolikáté (a určitě v tom budu pokračovat). Kupuji si jej do zásoby v různých akcích a také jej doporučuji (a sem tam i daruji) všem mým kamarádkám, jakmile se mne na korektor zeptají :-)


Make-up nanáším víceméně každý den, když jdu do práce. O víkendy či volné dny většinou volím trochu odlehčenější verzi v podobě BB krému. Tento od Loreal na mne vykoukl u pokladny v Rossmannu, a tak jsem neodolala a zkusila jej. No řeknu vám, že spíše než BB krém bych jej označila za jemně tonizační krém. Dodá pleti hezkou a lehce sjednocenou barvičku, ale víceméně nekryje. Pokud jste sušinky, tak pozor, lehce mi pleť vysušuje, takže je před nanesením potřeba dobře hydratovat.
Narovinu, jsou prostě lepší...


Balzámy miluji. Mám ráda, když mám rty vláčné a hydratované (ono kdo by neměl, že...) a tento kakaový balzám od Avonu je výborný. Je čirý, hezky se nanáší a vstřebává, nelepí a rty udělá krásně štavnaté. Naví ta vůně - óóó la lááá :-)


Potřebuje klasický, matující a transparentní pudr, který vám z obličeje neudělá masku? Pak sáhněte po tomto od Essence. Je jemně mletý, velice dobře se nanáší velikým štětcem, má dlouhou výdrž (i na t - zóně) a stojí pár korun (tuším okolo 60,-). Prostě fajn volba (nejen) pro maminky na mateřské, co se nechtějí lesknout... :-)


A vzhůtu na nákupy v listopadu. Prozatím sama nevím, co vše pořídím a jak moc budu "kosmeticky hřešit". Uvidíme, uvidíme....


A jak novinky přistály u vás?
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig